Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Koppeling AFAS HRM met KPN werkplek door XCESS

916

Met KPN werkplek hebben medewerkers altijd, overal en op elk apparaat toegang tot hun eigen digitale werkomgeving. KPN Werkplek, ook wel KPN Modern Workplace in de Public Cloud, maakt gebruik van onder andere Microsoft 365, Teams, Outlook en Skype for business. Via de KPN werkplek hebben medewerkers veilig toegang tot de applicaties en data die zij nodig hebben voor hun werk. 

Koppeling KPN werkplek met AFAS

Profit HRM en KPN werkplek geintegreerd

Gebruik je AFAS Profit HRM in combinatie met KPN werkplek, dan kun je je werkzaamheden vereenvoudigen en verbeteren met een automatische koppeling tussen beide systemen. Met de koppeling regel je dat vanuit Profit HRM, accounts voor nieuwe medewerkers, mutaties, en uit-dienst meldingen automatisch worden doorgevoerd in KPN werkplek. De koppeling zorgt voor een automatische login van de mobiele werkplek.

Efficient samenwerken tussen HRM en IT

Doordat je gegevens niet meer apart hoeft over te typen, scheelt dit je HRM- en IT-collega's veel tijd en handmatige acties. Met de koppeling is KPN werkplek altijd actueel. Nieuwe medewerkers kunnen gelijk aan de slag. Ook mutaties zoals contactgegevens worden gelijk doorgevoerd.

Profit is je bronbestand

Doordat de koppeling AFAS en KPN werkplek één-op-één met elkaar integreert, is er maar één plek waar je je medewerkergegevens bijhoudt, namelijk in AFAS. Het hele proces is geautomatiseerd en daarmee veel veiliger, efficiënter en minder foutgevoelig. 

Voordelen integratie Profit en KPN werkplek

  • Geen tijdverlies en fouten door overtypen gegevens
  • Nieuwe medewerkers hebben op hun  eerste werkdag toegang tot KPN werkplek
  • Mutaties direct beschikbaar in KPN werkplek
  • Ontlasten van IT-afdeling door automatische synchronisatie van gegevens
  • Meer veiligheid en controle door accounts van oud-medewerkers op einde-dienst-datum automatisch te blokkeren voor KPN werkplek

Benieuwd naar onze koppeling AFAS Profit met KPN werkplek?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.