Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

K_Dekker kiest voor PURE Planning voor de Bouw met AFAS

529

Familiebedrijf K_Dekker is een vooruitstrevende aannemer die is opgericht in 1963. Vanuit drie vestigingen – Warmenhuizen, Krabbendam en Amsterdam – werken dagelijks bijna 200 medewerkers aan grote en kleinere projecten voor opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie, zowel voor overheden, energiebedrijven, private bedrijven als particulieren.

Planning Bouwpersoneel op projecten

Met meerdere grote en kleinere projecten, personeel op 3 verschillende vestigingen en meer dan 200 medewerkers, is de planning van het bouwpersoneel bij de bouwfirma K_Dekker een behoorlijke klus. PURE Planning voor de Bouw gaat ze daarbij zeker helpen. In één overzicht ziet de projectplanner al zijn projecten met daaraan gekoppeld de vraag naar capaciteit. Duidelijk inzicht in waar en wanneer arbeid nodig is.

Werkbegroting uit AFAS is de basis

De werkbegroting uit AFAS inclusief de bewakingscodes is de basis voor de capaciteitsplanning in PURE. De projectplanner en -manager heeft hierdoor altijd de laatste gegevens vanuit AFAS, Er is precies bekend aan de hand van de bewakingscode welke arbeid wanneer en hoeveel er nodig is. Overtypen is niet nodig en verschillen zijn er niet doordat PURE en AFAS naadloos geïntegreerd zijn. 

Standopname en Bijstelling

Vanuit PURE kun je met één druk op de knop een standopname voor arbeid maken. En die vervolgens vastleggen in InSite. Hierdoor weet je altijd hoe de stand is en was voor arbeid van je bouwproject. De standopname is de basis voor de bijstelling. Daardoor weet je precies hoe de projecten ervoor staan op de bewakingscode arbeid.

Precies inzicht in bewakingscode arbeid per project

In AFAS zien alle collega's direct het aantal geplande, gewerkte en de nog in te plannen uren per project. Of je op kantoor of op de bouw werkt, dat maakt niet uit, iedereen weet precies wat de arbeidskosten per bouwproject zijn. Niet meer gissen en zelf bijstellen maar alles nauwkeurig weten vanuit PURE Planning. Zo komen er achteraf wat betreft de stand van arbeid geen verrassingen meer. Een gerust gevoel.

Benieuwd naar wat PURE Planning voor de capaciteitsplanning van jouw bouwprojecten kan betekenen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.