Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Jouw AFAS koppeling is ons werk

74

AFAS Software zorgeloos gekoppeld met andere software applicaties

Heb je een koppeling nodig met AFAS? En ontbreekt de tijd of heb je net niet de juiste kennis in huis van de Get- en Updateconnectoren? Dan hebben wij de oplossing voor jou.

Jouw AFAS koppeling is ons werk

Standaardkoppelingen met AFAS Software

Als je snel een koppeling met AFAS nodig hebt, zijn onze standaardkoppelingen een uitkomst. Hierbij kun je denken aan een koppeling met Active Directory, Microsoft Teams of PURE Planning voor plannen van capaciteit op AFAS projecten. 100% geïntegreerd met AFAS. Door deze standaardkoppelingen te gebruiken, kun je snel en efficiënt integreren en profiteren van de voordelen van een koppeling. Omdat je daarmee tijd- en kosten bespaart, minder overtypfouten maakt en dus een betere datakwaliteit hebt.

Bedrijfsspecifieke functionaliteit in AFAS

Heb je branchespecifieke bedrijfsprocessen en wil je die integreren met AFAS? Zoals complexe voorcalculaties voor bouwprojecten. Uitgebreide meerjaren begrotingen voor personeel en projecten in de Zorg. Dat kan met een XSite applicatie voor AFAS InSite of OutSite. 

Wij richten de koppeling voor je in

Wij weten dat koppelen meer is dan alleen een technische oplossing. Een betrouwbare koppeling vereist veel AFAS proces- en structuur kennis. Onze AFAS consultants zijn een kei in het aanpassen van de koppeling aan jouw werkprocessen en weten als geen ander hoe ze de koppeling moeten inrichten en testen. Kortom zij doen het werk voor jou.

Jouw koppeling met AFAS, onze zorg

Wij houden 24/7 jouw koppeling in de gaten. Dat betekent dat wij monitoren of jouw koppeling nog wel draait. Controle op bruikbare en betrouwbare gegevens en de veiligheid van de koppeling zijn standaard. En als er updates zijn, voeren wij die door. Jij en ook je collega hoeven zich daar niet druk over te maken.

Wil je ook je AFAS Software koppelen?

Wil je meer weten? Lees dan snel verder op onze pagina AFAS koppelingen.