Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

GLK kiest voor koppeling Toegift voor AFAS CRM

557

Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) heeft het beheer en de zorg voor meer dan 100 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland. Hiervoor ontvangen zij giften en donaties van donateurs. GLK is AFAS CRM gebruiker. Als aanvulling hierop gebruikt GLK onze Add-On Toegift die wij speciaal ontwikkelden voor Goede Doelen organisaties die werken met AFAS CRM waardoor je een stuk efficiënter werkt. 

Geldersch Landschap

Automatisch donaties, giften en verrijking gegevens in AFAS CRM

Met het gebruik van Toegift verwerk je op basis van bankbetalingen automatisch grote aantallen donaties en giften in AFAS CRM. Bij nieuwe donateurs worden de gegevens automatisch in AFAS CRM aangemaakt. En bij bestaande donateurs worden de gegevens automatisch bijgewerkt. Daarnaast verrijkt Toegift de data met campagne-informatie. Geen handmatig werk meer met importeren en actualiseren van data. 

Alle data actueel en op één plek

Als Goede Doelen organisatie is het belangrijk dat je donateurs in je CRM systeem zitten zodat je weet hoe je ze kunt bereiken. Het bijhouden van al deze gegevens is een flinke klus. Dat geldt voor de donateurs net zoals voor de betalingsgegevens. Omdat je met Toegift al deze gegevens automatisch toevoegt, heb je één plaats voor het bijwerken van je gegevens en zijn je gegevens snel up-to-date. 

Analyse en Rapportage vanuit AFAS 

Omdat Toegift volledig geïntegreerd is met AFAS, kun je de rapportage tooling van AFAS gebruiken. De donaties worden automatisch bijgewerkt in AFAS CRM en verrijkt met campagnegegevens. De rapportage tooling van AFAS helpt je vervolgens om data om te zetten in bruikbare inzichten zoals resultaten per campagne, per donateur of per project. Zo heb je nauwkeurig inzicht in je campagnes en projecten.

Kracht van Toegift

  • Volledig geïntegreerd met AFAS CRM
  • Tijdbesparing in je (donatie) administratie door vergaande automatisering
  • Verrijking data in AFAS CRM, weet wie je giftgevers en donateurs zijn
  • Dashboards van AFAS gebruiken
  • Inzicht in resultaten van je acties, campagnes en projecten

Benieuwd naar Toegift Add-On voor AFAS CRM?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51 en vraag dan naar Joris Smit.