Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Gecertificeerde veilige koppelingen met AFAS Software

868

Veilige koppelingen en integratie

Veiligheid van onze software is voor onze klanten en dus voor ons van primair belang. Dat geldt voor onze koppelingen met AFAS Software en andere oplossingen die wij implementeren bij onze klanten. Daarom hebben wij een onafhankelijk oordeel gevraagd van Securesult, een externe specialist voor Cybersecurity, Privacy & Data Protection. Securesult heeft onze software en koppelingen uitgebreid getest op beveiligingseisen en privacybeschermende maatregelen.  

Veilige koppelingen met AFAS Software

Aan welke eisen voldoen onze koppelingen en software

Voor de beoordeling is de OWASP Application Security Verification Standard als normenkader gebruikt. Dit is een internationale set aan standaarden die algemeen gebruikt wordt voor veilige software en koppelingen.

Conclusie van het onderzoek is:

  • Security by Design wordt door XCESS toegepast op basis van OWASP ASVS 
  • Informatiebeveiliging is integraal onderdeel van het ontwikkelproces 
  • Het integratie platform ConneXtor - waarmee wij onze standaard en maatwerk koppelingen realiseren - is op basis van de OWASP ASVS veilig  
  • De capaciteitsplanningsapplicatie PURE voor AFAS Projecten is op basis van de OWASP ASVS veilig 

ConneXtor is de basis voor onze koppelingen

De ConneXtor is ons online compatible en gecertificeerde koppeling met AFAS Software. Een online platform waarmee wij veilige, toekomst-vaste en inrichtbare koppelingen tussen AFAS Software en andere applicaties realiseren. Onze ConneXtor automatiseert en vereenvoudigt gegevensuitwisseling met AFAS Software: volledig gevalideerd, gecontroleerd en betrouwbaar.

Lees meer over de ConneXtor - Koppelingen op maatwerk voor AFAS Software.

PURE - Capaciteitsplanning, Budgetbewaking en Urenregistratie voor AFAS Projecten

Ook onze module PURE heeft de strenge beveiligingsaudit met succes doorstaan. PURE is onze module voor Capaciteitsplanning, Budgetbewaking en Urenregistratie voor AFAS Projecten. Daarmee is je totale planningsproces van capaciteitsplanning tot budgetbewaking door PURE ondersteund en volledig geïntegreerd met AFAS Projecten, HR en Financieel. 

Lees meer over PURE - Capciteitsplanning, budgetbewaking en Urenregistratie voor AFAS Projecten.

Wat houdt het technisch onderzoek in

Een Third party assessment van Securesult richt zich op de veiligheid van geleverde producten en diensten, volgens een bepaald normenkader. Het onderzoek omvat een technisch onderzoek van het product en/of de dienst, en beoordeelt de processen van ontwikkeling en levering van het product of de dienst. Daarbij wordt gekeken of het product of de dienst voldoet aan de veiligheidsnormen.

Op basis van dit onderzoek is de conclusie dat onze producten voldoen aan de normen en de standaard voor veilige software oplossingen. Van groot belang, niet zozeer voor onszelf maar vooral voor onze klanten.

Wil je meer weten over het onderzoek. Of ben je benieuwd naar hoe onze koppelingen jou verder helpen in je werk?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51. En als je dat goed uitkomt, dan kunnen wij ook een online demo geven over PURE.