Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

FujiFilm en Pulitzer live met de koppeling AFAS - Workday

247

Waarom Workday en AFAS Payroll integreren?

Bedrijven in Nederland lopen vaak aan tegen het feit dat de organisatie internationaal Workday gebruikt voor alle HRM processen. En voor de lokale verloning AFAS Payroll inzetten. De software van AFAS is een uitstekende oplossing voor verloning omdat je hiermee direct aan lokale alle wet- en regelgeving voldoet voor salarisverwerking. Maar twee systemen betekent ook gegevens overtypen, doorgeven en controleren. Een arbeidsintensief en foutgevoelig proces.

WDconnect is de koppeling voor AFAS Payroll en Workday

Voor bedrijven zoals FujiFilm en Pulitzer (onderdeel van Lore Group) die internationaal Workday gebruiken voor HRM processen en lokaal AFAS Payroll voor de verloning is WDconnect een uitkomst. Want met de koppeling heb je alle HR-gegevens voor verloning automatisch bijgewerkt in AFAS Payroll.  

 

Fujifilm en Lore Group live met WDconnect

Meerdere van onze klanten hebben ervoor gekozen om dit arbeidsintensieve proces te automatiseren met de koppeling Workday en de Payroll Software van AFAS. En nu ook FujiFilm en en Lore Group. Inmiddels is de koppeling live. Dit biedt grote voordelen zoals een foutloos proces voor salarisverwerking, Workday is het bronsysteem voor HRM-gegevens en de salarisgegevens in AFAS Payroll zijn altijd actueel.

Synchroniseren gegevens

WDconnect synchroniseert alle gegevens van en naar Workday. Dus de salarisstroken en jaaropgaves gaan ook weer terug naar Workday. Waarmee de medewerker Workday als centrale plek heeft voor alle HR- en salariszaken.

Voordelen van de koppeling WDconnect

  • Workday is het bronsysteem voor alle HRM gegevens 
  • Alle gegevens voor salarisverwerking in AFAS Payroll automatisch actueel
  • Eén centraal punt voor de Salaris- en HR zaken voor de medewerker namelijk Workday
     

Benieuwd naar wat de koppeling Workday en AFAS Payroll voor jouw HRM en Payroll processen kan betekenen?

Lees meer op onze pagina WDconnect. Of neem contact met ons op via het contactformulier op XCESS.nl.  Bellen mag natuurlijk ook via +31 33 433 51 51