Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Even voorstellen: Peter van de Veire

229

Hoi, ik ben Peter van de Veire en sinds oktober in dienst bij XCESS als AFAS consultant voor koppelingen en integraties met AFAS Software en andere systemen.

Peter van de Veire AFAS koppelingen consultant

Na ruim 10 jaar achter de schermen te programmeren aan koppelingen en (web-)platformen vond ik het tijd om meer in contact te komen met de klant. En bij XCESS lag een mooie kans. Door de groei was er ruimte voor een nieuwe AFAS consultant, een functie die ik maar al te graag wil opvullen.

Als developer heb ik ruime ervaring met koppelingen en integraties op het Microsoft platform. Dat is ook het platform waar AFAS op gebouwd is. Hierin vind ik snel de technische uitdaging in de klantvraag om samen met de klant naar een gedegen oplossing te werken. Daarnaast hebben wij ook veel standaardoplossingen, een mooie manier om snel meerwaarde te realiseren voor onze relaties.

Tijdens de gedegen inwerkperiode krijg ik alle ruimte om alle producten van binnen en buiten te leren. Een werkwijze waarin ik warmte en samenhorigheid ervaar. Dus het motto "Verbinden doen we samen" klopt zeker wat mij betreft.

Ik kijk ernaar uit om mij verder te mogen ontwikkelen bij dit mooie bedrijf en ik heb er zin in om samen met mijn collega's AFAS consultants te zorgen dat onze klant de koppeling krijgt, die geleverd moet worden.