Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Even voorstellen: Jeroen Douwstra

245

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Jeroen Douwstra en sinds 1 December 2022 ben ik gestart als accountmanager bij XCESS.

Bij XCESS is er al langer sprake van een sterke groei in de vraag naar AFAS koppelingen en integraties. Zoals bijvoordeeld de koppeling van AFAS Software met Active Directory. Daardoor was er er plaats voor een accountmanager. Een mooie uitdaging die ik graag aanga.  

Ik ga me voornamelijk bezighouden met opbouwen en onderhouden van klantrelaties voor koppelingen en integraties met AFAS Software en andere systemen. Persoonlijk contact met onze klanten en informeren over de nieuwste ontwikkelingen van onze software is hierbij mijn hoofdtaak.

Opgegroeid ben ik in Zeist en inmiddels woon ik na wat omzwervingen in Soesterberg met mijn dochtertje van bijna 5 jaar oud. Voordat ik bij XCESS aan de slag ging, heb ik flink wat ervaring opgedaan als accountmanager in de IT. Eigenlijk heb ik mijn gehele professionele loopbaan in de IT gewerkt. Een stevige basis omdat ik hierdoor weet wat jij nodig hebt om het maximale uit AFAS te halen.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in Utrecht te vinden. Sporten doe ik graag, 3-4 dagen in de week en met mooi weer kun je mij op de golfbaan vinden.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop je snel te ontmoeten.