Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Clever kiest voor Capaciteitsplanning met PURE voor AFAS

575

Cle-ver Consultancy ondersteunt bij IT-projecten en softwareselecties van softwaresystemen in de afvalbranche. Voor de bedrijfsprocessen gebruikt Cle-ver AFAS Software als ERP met daarbij ook Profit Projecten. Voor een goede planning van consultants en projecten gebruikt Cle-ver onze module PURE voor AFAS Projecten. Hiermee is capaciteitsplanning en budgetbewaking strak georganiseerd.

PURE capaciteitsplanning voor AFAS Projecten

Capaciteitsplanning met PURE voor AFAS Projecten

PURE geeft direct inzicht in projecten in de middellange termijn zodat je op rolniveau weet welke capaciteit je wanneer nodig hebt. Op weekniveau zie je je beschikbare medewerkers en kun je die direct inplannen. Ook AFAS HRM is geïntegreerd dus verlof en ziekte zijn direct zichtbaar. Daarom kun je bij uitval snel herplannen.  

Budgetbewaking met PURE voor AFAS Projecten

Urenplanning en -registratie verloopt via PURE. Wanneer je medewerkers dan zelf hun uren plannen en registreren, zien ze ook direct of ze nog uren beschikbaar hebben of juist tekort. Dit inzicht zorgt voor minder onverwachte overschrijdingen van uren en budget. 

Bewaking van voortgang projecten

In één scherm heb je als projectplanner actueel overzicht van je projecten, medewerkers en hun beschikbaarheid. En inzicht in projecturen, -budgetten, en -planning waardoor je beter de voortgang in je project bewaakt. En dat geeft je weer meer controle en grip op je projecten. En minder verrassingen achteraf.

Integratie met AFAS Projecten, AFAS CRM en AFAS HRM 

Groot voordeel van PURE is de integratie met AFAS Software. Dat betekent dat AFAS Profit de centrale database is voor het ophalen en weer terugschrijven van uren en projecten. Zo zijn er nooit verschillen tussen beide applicaties.

Voordelen van PURE

  • AFAS Software is je centrale database voor ophalen en wegschrijven van gegevens
  • Eenvoudig projecten en medewerkers plannen in één overzicht
  • Snel uren verantwoorden in één overzichtelijk scherm, ook via tablet of smartphone
  • Meer grip en controle door inzicht in uren, budgetten en planning
  • Realtime en juiste data door koppeling met AFAS Profit

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden van PURE projectplanning voor AFAS Projecten?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.