Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

BCN groep kiest PURE planning voor AFAS Projecten

267

BCN Groep is een bureau voor advies en management in de bouw die organisaties begeleidt van nieuwbouw tot verbouw. Ongeveer 25 medewerkers staan daarbij garant voor een beheersbaar bouwproces. 

PURE planning voor AFAS Projecten bij BCN groep

Capaciteitsplanning, budgetbewaking en urenregistratie voor AFAS Projecten met PURE

Het bouwadvies bureau BCN Groep is een nieuwe AFAS Software gebruiker. Projectplanning is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces waarvoor de module AFAS Projecten wordt ingezet. Tegelijk met AFAS Software heeft BCN Groep dan ook gekozen voor onze Add-On PURE capaciteitsplanning voor AFAS Projecten. Als je dan AFAS inricht en daarbij ook gelijk PURE meeneemt, heb je alles in één keer goed geregeld. 

PURE voor projectorganisaties in de bouw en ook voor architectenbureau's

In de de sector bouwadviesbureau's en architectenbureau's zijn de bedrijven meestal projectenorganisaties. Dat geldt ook voor de BCN GROEP. Belangrijk bij de uitvoering van de projecten is inzicht en overzicht. PURE is volledig geïntegreerd met AFAS waardoor je alle gegevens realtime bij de hand hebt. Je weet dus precies welke expertise je nodig hebt en of die beschikbaar is. Of er uren bij moeten of dat je nog ruimte hebt. En als één van je collega's ziek is, zie je eenvoudig wie nog beschikbaar is en wie je dus kunt inplannen. Precies de Add-On die je nodig hebt voor snel en overzichtelijk projecten plannen. 

PURE is 100% geïntegreerd met AFAS Projecten, HRM en Financieel

PURE is speciaal ontwikkeld voor capaciteitsplanning voor AFAS Projecten. Alle data komt vanuit AFAS en gaat ook weer terug naar AFAS. Dat betekent dat je nooit verschillen hebt tussen AFAS en PURE. Ook kun je de rapportage functionaliteit van AFAS gebruiken voor het maken van rapporten. Hierdoor heb je nog meer inzicht en meer grip op je processen.

Voordelen van PURE

  • Eenvoudig projecten en medewerkers plannen in één overzicht
  • Meer grip en controle door inzicht in uren, budgetten en planning
  • Realtime en juiste data door koppeling met AFAS Software
  • AFAS Rapportages en analyses voor diepgaand inzicht 
  • Volledig geïntegreerd met AFAS Projecten, HR en Financieel

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden van PURE projectplanning voor AFAS Projecten?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.