Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

AFAS Open 2023 - Koppelingen met AFAS HRM en Payroll

77

Op 12, 13 en 14 juni is de AFAS Open HRM & Payroll 2023. Tijdens de AFAS open kom je alles te weten over de nieuwste functionaliteiten van Profit 23. Daarnaast kun je ontdekken wat partners zoals XCESS voor je kunnen betekenen.

AFAS HRM & Payroll Koppelingen en Add-Ons

Gebruik jij naast AFAS HRM ook nog andere applicaties? En verlies jij kostbare tijd door het dubbel invoeren en opzoeken van gegevens in meerdere systemen? Dan hebben wij gelukkig de oplossing voor jou. Met onze AFAS-koppelingen en integraties van andere systemen, wordt jouw werk een stuk eenvoudiger en houdt je meer tijd over voor andere belangrijke werkzaamheden.

Koppelingen & add-ons speciaal voor AFAS HRM & Payroll

Speciaal voor AFAS Profit HRM & Payroll hebben wij een aantal unieke koppelingen en add-ons ontwikkeld zoals:

En het mooie is: "Jouw koppeling, onze zorg." Wij richten alles voor je in en garanderen een blijvende werking. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Zien we jou op de AFAS Open HRM & Payroll?

Kom je naar de AFAS Open op 12, 13 of 14 juni 2023 en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden met onze AFAS koppelingen en integraties van systemen?  Loop dan even langs onze stand. Wij praten je graag bij! Of vul alvast onderstaand formulier in zodat wij rekening kunnen houden met jouw komst. 

Laat hier je contactgegevens achter en wij houden een plekje voor je vrij