Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

ADconnect verwerkt 29.000 medewerkers geautomatiseerd per dag

484

Trots op de koppeling ADconnect

ADconnect is de koppeling tussen AFAS HRM en (Azure) Active Directory waarmee Active Directory (AD) altijd actueel is. De koppeling bestaat al langer en werd speciaal op verzoek van een klant ontwikkeld. Inmiddels is het een standaardkoppeling die nog steeds verder doorontwikkeld wordt en met iedere nieuwe release meer mogelijkheden biedt. Zo is het ook mogelijk om met ADconnect PowerShell en TOPdesk aan te sturen.

Joris Smit, Manager Sales en Marketing bij XCESS over de koppeling: "ADconnect is een krachtige koppeling tussen AFAS HRM en AD die medewerkergegevens vanuit AFAS HRM met AD synchroniseert. Inmiddels zorgt ADconnect ervoor dat meer dan 29.000 medewerkers gesynchroniseerd en up-to-date gehouden worden tussen AFAS en AD. En daar zijn wij best trots op."

Bedrijven die de koppeling gebruiken, werken een stuk efficiënter: AD is altijd up-to-date, je hebt geen overtypfouten meer en ongeoorloofd toegang tot je bedrijfsnetwerk is verleden tijd.

(Azure) AD koppeling met AFAS HRM - ADConnect

(Azure) Active Directory altijd actueel en veilig

ADconnect koppelt AFAS HRM met (Azure AD). Het grote voordeel van het geautomatiseerde proces is dat AD altijd actueel is. Zonder dat de ICT-collega's extra mutaties moeten uitvoeren in AD, kunnen nieuwe medewerkers op hun eerste werkdag direct aan de slag omdat ze toegang hebben tot de applicaties en systemen. Ook mutaties en uitdienstmeldingen worden automatisch aangepast. Dit komt de veiligheid van de systemen ten goede omdat oud-medewerkers geen toegang meer hebben tot je applicaties en je bedrijfsnetwerk.

Kracht van ADconnect

  • Veilige en efficiënte werkprocessen
  • (Azure) Active Directory automatisch actueel vanuit AFAS HRM
  • TOPdesk en PowerShell koppelen voor efficiënt IT-beheer

Wil je ook AFAS HRM koppelen met (Azure) AD? Of uitbreiden met TOPdesk en/of PowerShell?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51 en vraag dan naar Joris Smit.