Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Accountantskantoor HLB van Daal kiest voor CIconnect

111

HLB van Daal adviseurs en accountants is een middelgroot onafhankelijk accountantskantoor met meer dan 250 medewerkers die op meerdere vestigingen in Zuid-Nederland en Amsterdam werken. 

CIconnect bespaart veel werk en tijd

CIconnect is een automatische koppeling tussen Company.info en AFAS CRM. De koppeling bevat een uitgebreide set van velden waardoor er veel extra klantinformatie in AFAS komt. Omdat de koppeling automatisch verloopt, is je klantdata altijd actueel. Dat betekent dat je niet eerst data met de hand hoeft te checken in verschillende systemen maar dat je gelijk aan de slag kunt. Dat scheelt werk, frustratie en tijd.

Blije medewerkers

Actuele klantdata

Het accountancy bedrijf beschikt over grote hoeveelheden klantdata maar deze data was niet altijd volledig of up-to-date. Denk daarbij aan wel een factuuradres maar niet het juist adres. Kortom vervuiling van de databases. Om datavervuiling te verminderen en te voorkomen is er gekozen om Company.info met AFAS CRM rechtstreeks te koppeling met de koppeling CIconnect. Hierbij is Company.info de bron. Op deze manier ontstaat een automatisch proces voor het updaten en opschonen van de klantdata. 

Uitgebreid klantprofiel

Met de koppeling CIconnect komt er geautomatiseerd heel veel extra bedrijfsinformatie in AFAS CRM. Dat kan gaan om aantal medewerkers, omzet, registratiedatum en faillissementsgegevens. Zeker voor een accountants essentiële gegevens. Hierdoor heb je een compleet en up-to-date klantprofiel zonder dat je dit extra tijd kost aan opzoeken en overtypen.