Bekijk de AFAS projecten voor onze klanten

Urenregistratiesystemen gekoppeld met salarisberekening in AFAS Profit

9929

De COOP supermarkten, slagerijen en distributiecentra maken gebruik van drie verschillende salarissystemen met andere bestandsformaten. De urenregistratiesystemen zijn gekoppeld met de salarisadministratie in AFAS Profit door een gebruiksvriendelijke applicatie die de uren omzet naar de juiste looncomponenten en vervolgens door een koppeling deze automatisch inleest in AFAS Profit. 

Integratie van 3 urensystemen in AFAS Profit

Salarisverwerking is een cruciaal bedrijfsproces dat berust op accuratesse en vertrouwen. Door omzetting in de juiste looncomponenten worden de uren verwerkt. Met de Get en Update connectoren is er een automatische koppeling gemaakt met de salarisadministratie in AFAS Profit.

Aanvullende rapportagefunctionaliteit voor gebruiksgemak en inzicht

De financiële afdeling van COOP heeft inzicht in actuele productiviteitscijfers door aanvullende rapportagefunctionaliteit. De winkels ontvangen wekelijks een overzicht met daarin gegevens voor de planning. Hiermee draagt de oplossing bij aan gebruiksgemak en inzicht binnen de COOP-organisatie.

Strakke deadline

COOP maakte op 1 januari de overstap naar AFAS Profit voor haar salarisadministratie. Vanaf die datum moesten de uren op een andere manier verwerkt worden. Dat betekende een strakke deadline. Door het samenwerken op locatie en daardoor de goede afstemming en communicatie is het project on time en budget gerealiseerd. 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.