Bekijk de AFAS projecten voor onze klanten

PURE Planning capaciteit voor AFAS bij WVS Schoonmaak

621

Wij zijn op bezoek bij WVS Schoonmaak. Zij gebruiken sinds begin van dit jaar PURE Planning voor de planning en urenadministratie naast AFAS Software. Hoe gaat dat?

Bekijk de korte video (3 min) over de inzet van PURE bij onze tevreden klant WVS Schoonmaak

Lilian van der Dongen, Algemeen manager en Maddy van der Wekke, Operationeel manager vertellen over PURE capaciteitsplanning in de praktijk.

WVS schoonmaak over PURE capaciteitsplanning

Interview:

Lilian van Dongen, Algemeen manager WVS Schoonmaak

"WVS Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met 200 medewerkers waarvan 143 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. WVS Schoonmaak is het sociaalste professionele schoonmaakbedrijf van West-Brabant. Twee jaar geleden hebben wij de transitie gemaakt naar een ICT-omgeving met AFAS software." 

PURE Planning sluit het beste aan op AFAS software

"Daarbij kozen wij tegelijkertijd ook voor PURE Planning voor de uren- en projectenplanning omdat die het beste aansluit op AFAS. De hoge gebruiksvriendelijkheid was voor ons ook zeer belangrijk. Met PURE hebben wij inmiddels 50% tijdwinst gemaakt bij het plannen van de uren. Ook de andere administratieve processen zijn sterk verbeterd en veel efficiënter geworden."

Capaciteitsplanning met PURE

Maddy van der Wekke, Operationeel manager WVS Schoonmaak

"De planning begint met de arbeidsovereenkomst. Vanuit de arbeidsovereenkomst zie je hoeveel uren iemand per week werkt, die uren komen in een vaste weekplanning op de projecten in PURE. Het mooie van PURE is dat je kunt zeggen: Plan deze uren door tot augustus of tot het einde van het jaar. Dus dat maakt het plannen een stuk makkelijker en minder arbeidsintensief. Eén keer goed invoeren zorgt direct voor een goede output."

Ook de urenadministratie is goed geregeld met PURE

"WVS Schoonmaak gebruikt PURE Planning ook voor de urenadministratie. Als schoonmaakbedrijf is het belangrijk dat je de uren boekt op het project. Want je wilt namelijk het verschil zien tussen de omzet en de kosten. De uren zijn namelijk 80-85% van de kosten en dus belangrijk dat dat goed geboekt wordt."

Realtime rapportage uit PURE

"De planningsmedewerkers kunnen realtime rapporten opvragen om te controleren of ze de juiste input hebben gedaan. Die informatie gaat naar de salarisadministratie voor de verloning.

Er zijn al 8 periodes verloond en er is nog geen enkele correctie. Dus dat is een heel fijn een mooi resultaat! Ons hele team is blij dat we deze software hebben om mee aan de slag te gaan."

Ontdek hoe PURE jouw business vooruit helpt

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.