XSite: verrijkt jouw InSite of OutSite omgeving met jouw bedrijfsspecifieke functionaliteit

XSite - de maatwerk-webpagina binnen AFAS InSite of OutSite

Wil je jouw ERP aanvullen met extra functionaliteit of met jouw branche specifieke bedrijfsprocessen die je ERP standaard niet biedt? Verrijk dan je InSite of OutSite omgeving met een XSite webapplicatie. En profiteer van je eigen maatwerk oplossing binnen de voor jou bekende AFAS omgeving.

XSite volledig geïntegreerd met AFAS InSite of OutSite

Gebruik je AFAS Projecten en heb je behoefte aan overzicht en inzicht in projecten? Zoals projectbudgetten, welke expertise heb je beschikbaar en waar kom je tekort. Of status en voortgang van projecten. En alles efficiënt in één scherm beschikbaar. Dat is precies waar PURE je bij helpt.

Met PURE als aanvulling op AFAS heb je één systeem 

Met PURE heb je één systeem voor het optimaliseren van alle administratieve processen, inclusief planning en projectvoortgang. PURE ondersteunt je bij alle stappen in de planningscyclus - van strategie tot operatie. Waardoor je een strak proces hebt om projecten op tijd en binnen budget uit te voeren.

PURE volledig geïntegreerd met AFAS ERP

Groot voordeel van PURE is de integratie met AFAS. Dat betekent dat AFAS je centrale database is voor het ophalen en weer terugschrijven van uren en projecten. Zo heb je één centraal punt voor al je gegevens, zijn ze realtime beschikbaar en heb je de zekerheid dat je altijd werkt met de laatste en juiste gegevens.

Rapportages en analyses 

Daarnaast beschik je ook over de rapportage- en analysemogelijkheden van AFAS waarmee je waardevolle informatie uit AFAS én PURE kunt halen. Op elk gewenst moment heb je zo nauwkeurige informatie over je projecten voor bijsturing.

PURE is veilig

PURE is getest door security-specialist Securesult en door AFAS. Deze softwaretest bewijst dat PURE op basis van de OWASP Application Security Verification Standard veilig is. 

Projectmedewerker

Projectmedewerker

Snel uren verantwoorden en direct overzicht van je projecten

Met PURE kun je snel uren verantwoorden op basis van de planning. Geplande uren dien je met één druk op de knop in als gewerkte uren. Je ziet hoeveel uren je al hebt gebruikt en hoeveel je uren nog beschikbaar hebt.

Ook heb je in een scherm direct inzicht in je eigen planning en in die van je teamcollega’s. En of je bij de klant werkt of vanaf kantoor.

Projectplanner

Projectplanner

In één scherm actueel overzicht van projecten, medewerkers en hun beschikbaarheid

De projectplanner kan snel en overzichtelijk projecten plannen in één scherm. Daarnaast heb je direct inzicht in projecturen, -budgetten en -planning. En medewerkers met beschikbaarheid (ziek, beter, verlof). En vervanging.

Projecten en -fases kun je makkelijk verschuiven. En maximaal flexibel plannen kan door verschillende schermweergaves en filtering.

(Project)manager

(Project)manager

Realtime inzicht in status van projecten, capaciteitsplanning en inzetplanning

PURE is een uitstekende tool voor aansturing van de projectorganisatie. In één overzicht zie je de status van je projecten voor meer inzicht in de voortgang.

Door volledige integratie met AFAS ERP heb je zekerheid van actuele en juiste gegevens voor optimalisatie van je bedrijfsprocessen. En kun je de rapportages en analyses van AFAS gebruiken voor waardevolle informatie en meer  grip en controle op je projectplanning.

XSite in de "look-and-feel" van jouw AFAS InSite of OutSite

De XSite webapplicatie of webpagina is in je eigen huisstijl en beschikbaar via InSite of OutSite. Dat betekent dat je niet apart hoeft in te loggen (Single Sign On). Hierdoor heb je een gebruiksvriendelijke en naadloze gebruikservaring via InSite of je klanten via OutSite. Alle informatie wordt overzichtelijk in je eigen huisstijl gepresenteerd. Maak nu je werkprocessen efficiënter en start met XSite.

Bekijk de klantvideo over XSite

Klantcase NJI

Voordelen van XSite

Van een vereenvoudigd invoerscherm tot volledige applicatie: XSite maakt het mogelijk!

Integreer XSite veilig met je InSite of OutSite omgeving

Download onze brochure of vraag een (online) demo aan.

PURE: een lage investering en flexibel in gebruik

Een vast bedrag per maand

PURE wordt aangeboden als online abonnement per medewerker per maand. Het abonnement is inclusief beveiligde gehoste service, updates bij wijzingen in AFAS Profit en PURE, vernieuwingen en uitbreidingen, waardoor je altijd verzekerd bent van een up-to-date, betrouwbare en veilig functionerende integratie van AFAS Profit en PURE.

Ontdek hoe PURE jouw werk efficiënter en overzichtelijker maakt!

Wil je je projectplanning integreren met AFAS Projecten, Financieel en CRM? Waarmee je één systeem hebt voor het optimaliseren van al je administratieve processen, inclusief planning en projectvoortgang. En ondersteuning in alle stappen in de planningscyclus; van strategie tot operatie. Download dan de brochure. Wil je PURE live zien? Vraag dan een (online) demo aan.

 

Klanten die met XSite werken

Logo Greenhouse
Logo Marshoek
Logo Nederlands Jeugdinstituut
Logo Vilans
Logo Oosterhoff Group
Logo Facilicom