Koppeling Dapas Compliance Manager met AFAS CRM voor actuele Compliance informatie

Profiteer van actuele Dapas Compliance Gegevens in AFAS CRM met DCMconnect

De DCM van Dapas is de succesvolle Compliance Manager voor accountantskantoren voor vastlegging van het proces rondom de cliënt- en opdrachtacceptatie en -continuatie. Om DCM nog effectiever in te zetten realiseert XCESS de koppeling DCMconnect voor AFAS CRM. Met deze koppeling worden organisatiegegevens vanuit AFAS CRM automatisch gesynchroniseerd met Dapas DCM. DCMconnect synchroniseert ook Compliance gegevens vanuit DAPAS met AFAS CRM. Gegevenskwaliteit en efficiency zijn de uitgangspunten voor deze koppeling.

DCMconnect voor koppeling AFAS CRM met Compliance manager Dapas

De koppeling laadt klantgegevens vanuit AFAS CRM in de Dapas Compliance Manager. Bij mutaties in AFAS houdt de koppeling deze synchroon in DCM. Ook Compliance gegevens vanuit Dapas worden opgenomen in AFAS CRM zodat jij en je collega's ook in AFAS actuele compliance gegevens zien.

Verlies je veel tijd aan het invoeren en up-to-date houden van deze gegevens in Profit en Dapas? Wil je dit ook automatisch verwerken en up-to-date houden? Met de DCMconnect koppeling AFAS Profit - Dapas Compliance Manager zijn je gegevens altijd actueel en verlies je geen tijd met overtypen. 

Voordelen koppeling DAPAS Compliance Manager met AFAS CRM

Meer weten over de mogelijkheden van DCMconnect voor AFAS CRM? Neem dan telefonisch contact op via +31-33-433 51 51, of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.