AFAS Software koppeling, standaard en op maat

ConneXtor – Het gecertificeerde integratie platform voor koppelingen met AFAS Software

Wil jij betrouwbaar en veilig gegevens integreren tussen AFAS Software en andere systemen? Kies dan voor een ConneXtor toepassing. Hét Software as a Service (Saas) koppelplatform voor integratie van gegevens tussen AFAS Software koppelingen en andere applicaties.

AFAS gecertificeerde koppeling

Met de ConneXtor kies je voor een AFAS én Securesult gecertificeerde koppeling. Op deze manier staan wij en AFAS garant voor een blijvend werkende koppeling.

Wij ontzorgen jou - Jouw koppeling wordt ingericht door één van onze AFAS experts

Een koppeling met de ConneXtor betekent een veilige en betrouwbare koppeling. Wij garanderen een blijvend werkende koppeling met ondersteuning, support en garantie. Ook bij nieuwe versies van AFAS Software zorgen wij dat jouw koppeling altijd blijft werken.

Al meer dan 15 jaar AFAS integratiepartner

Je kiest voor een AFAS integratiepartner die al meer dan 15 jaar ervaring heeft met complexe koppelingen.

AFAS Software koppelingen met de ConneXtor

AFAS Software ondersteunt zoveel mogelijk van jouw bedrijfsprocessen. Gebruik je nog andere applicaties voor bedrijfsspecifieke processen, dan zijn je gegevens over meerdere systemen verspreid. Daardoor kan het dat je geen goed overzicht en inzicht hebt, de laatste up-to-date gegevens mist of veel tijd kwijt bent met het overkloppen van gegevens. Tijd om je systemen te koppelen.

Koppelplatform de ConneXtor

Veilig koppelen met AFAS Software kan perfect met de XCESS-ConneXtor. Ons platform heeft een online compatible en gecertificeerde koppeling met AFAS. Een software platform waarmee wij veilige, foutloze en inrichtbare koppelingen tussen AFAS Software en andere applicaties realiseren.

Geautomatiseerde en gecontroleerde gegevensuitwisseling

Onze ConneXtor automatiseert en vereenvoudigt gegevensuitwisseling met AFAS Software: volledig gevalideerd, gecontroleerd en betrouwbaar. En het beheer van een geautomatiseerde koppeling kost je in de praktijk nauwelijks werk.

Hoe werkt koppelplatform de ConneXtor

Met de ConneXtor verbinden wij AFAS Software en andere applicaties. Zie het als een software tussenlaag tussen je applicaties. Hiervoor heeft de ConneXtor functionaliteit die je kunt vergelijken met een message broker zoals Microsoft BizTalk maar dan sterk vereenvoudigd. De ConneXtor heeft geen aparte database en dus geen gegevensopslag.

Standaard bouwstenen voor koppelingen op maat

Onze jarenlange ervaring met koppelingen bouwen naar AFAS Software hebben wij omgezet in standaard bouwstenen. Deze bouwstenen zorgen voor conversie en structurering van gegevens uit de bron- en doelapplicaties. En daarmee kunnen wij de koppeling die jij nodig hebt voor je inrichten.
Bekijk het overzicht met al onze standaard AFAS koppelingen.

Houd controle over je gegevensuitwisseling

Je koppeling loopt automatisch, gecontroleerd, gesignaleerd, geverifieerd en in het juiste formaat. Alle stappen in verwerking van gegevens worden vastgelegd zodat je altijd weet wat er is gebeurd.

Koppeling op maat voor AFAS Software

Werk je met meerdere software applicaties die jij wilt integreren met AFAS Software. Dat is voor ons geen probleem. Met onze ConneXtor maken wij precies de koppeling die jouw organisatie nodig heeft. Zodat je ook die data en gegevens direct tot je beschikking hebt. Voor een actueel en betrouwbaar beeld voor beter onderbouwde beslissingen.

De kracht van de ConneXtor

Ontdek de ConneXtor voor betrouwbare en efficiënte koppelingen

Wil jij veilig en gecontroleerd gegevens uitwisselen tussen AFAS Software en andere systemen. Werk dan met de ConneXtor. Hét koppelplatform voor integratie van gegevens tussen AFAS Software en andere applicaties.

XCESS ConneXtor veiligheid& Compliance

Heb je mogelijk onvoldoende gegevensbeveiliging door handmatige procedures? Dan is de ConneXtor dé oplossing. Met een koppeling via de ConneXtor automatiseer je de gegevensuitwisseling zonder tussenkomst van medewerkers.

Bewijs is de uitgebreide securitycheck van het koppelplatform door Cybersecurityspecialist Securesult en AFAS Software. Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.

AFAS Software zorgeloos gekoppeld met andere software applicaties

Koppelen is meer dan alleen een technische oplossing. Een betrouwbare koppeling vereist veel AFAS proces- en structuur kennis. Daarom wordt de ConneXtor voor jouw processen en koppelingen ingericht door ons team van ervaren AFAS experts. En heb jij daar geen omkijken naar.

Benieuwd naar wat de ConneXtor voor jouw werk betekent?

Wil je efficiënter werken en meer overzicht krijgen door AFAS Software slim te integreren met je andere software applicaties? De ConneXtor kan je helpen met veilige en robuuste koppelingen. Meer weten over de mogelijkheden van de ConneXtor, download dan de Productbrochure via onderstaand formulier, of neem contact met ons op!

Klanten die met de ConneXtor werken

Logo Coop
Logo ICS
Logo Maxeda Praxis
Logo Securitas
Logo STER - Stichting Ether Reclame
Logo Draeger
Logo Veiligheidsregio Fryslan
Logo Skyhigh TV
Logo Fletcher Hotels
Logo Nederlands Huisartsen Genootschap
Logo Nutreco
Logo Stage Entertainment
Logo Aveco de Bondt
Logo ADSE
Logo APPM Management Consultants
Logo Cordaid
Logo Rode Kruis Ziekenhuis
Logo De Vrij Logistics