Koppeling Company.info met AFAS Software
voor actuele bedrijfsinformatie 

CIconnect - Company.info koppeling met AFAS CRM

Werk je met AFAS Software en heb je dagelijks relevante en up-to-date bedrijfsgegevens nodig. Gebruik dan de koppeling CIconnect waarmee je eenvoudig je bedrijfsgegevens verrijkt en actueel houdt in AFAS CRM met de data van Company.info.

Met CIconnect profiteer je van actuele bedrijfsinformatie en uitgebreide klantprofielen in AFAS CRM

Verlies geen tijd met opzoeken, dubbel invoeren en actualiseren van bedrijfsgegevens.

Hoe zit het met de kwaliteit van je CRM-gegevens. Heb jij alle actuele bedrijfsinformatie bij de hand voor een betrouwbaar beeld van de organisaties waar je zaken mee doet of wilt doen? En zijn jouw gegevens nog actueel?

Company.info-gegevens voor actuele en betrouwbare bedrijfsdata

Company.info is een uitstekend hulpmiddel voor het up-to-date houden en verrijken van je bedrijfsgegevens. Hiermee heb je de zekerheid en garantie van actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie.

CIconnect - koppeling tussen Company.info en AFAS CRM

De koppeling CIconnect is de schakel tussen Company.info en jouw AFAS CRM. Zo heb je met één klik dat de bedrijfsgegevens in je systeem actueel zijn én blijven. En verrijk je op een eenvoudige manier je bedrijfsdata.

 

 

Company.info-gegevens - Meer dan alleen KvK-gegevens

Met CIconnect heb je actuele bedrijfsinformatie van Company.info direct beschikbaar in AFAS CRM. Inclusief een directe link naar diepgaande bedrijfsinformatie en nieuws uit meer dan 800 bronnen.

De kracht van CIconnect

Bekijk de video over CIconnect

Bekijk het webinar CIconnect

Ontdek het gemak van CIconnect voor AFAS CRM

CIconnect is ideaal voor idereen die met relaties te maken heeft. Van marketing en sales tot de financiële administratie en compliance. Want meer weten is beter zakendoen.

Voordelen van CIconnect

CIconnect biedt aanzienlijke voordelen.

Benieuwd hoe CIconnect jouw organisatie vooruit helpt?

De kwaliteit van je CRM-gegevens verbetert aanzienlijk met CIconnect. De bedrijfsgegevens in AFAS CRM zijn automatisch up-to-date waardoor je beter bedrijfsrisico's kunt inschatten. En sneller kansen kunt benutten. Wil je weten hoe CIconnect jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op. Of download de brochure.

Klanten die met de koppeling Company.info - AFAS Profit werken

Logo Alfa accountants en adviseurs
Logo Lagarde
Logo Fleurop
Logo Commenda
Logo Werkse!
Logo Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Logo Detron
HLB WVDB Adviseurs & Accountants