Business applicaties

Eenvoudiger samenwerken met op het juiste moment de juiste informatie op de juiste plek. Bedrijfsprocessen verlopen soepeler, omdat gegevens maar op één plek staan en tegelijkertijd overal beschikbaar zijn. Achter het bureau, onderweg, of waar dan ook. Dat is het effect van slimme webapplicaties.

Standaard waar het kan, specifiek waar het moet

‘Standaard waar het kan, specifiek waar het moet’. Dit betekent dat wij gebruik maken van reeds beschikbare componenten. En daar waar jouw business het verschil maakt, realiseren wij onderdelen op maat. Daarom gebruiken wij ook een Microsoft framework als basis voor onze webapplicaties. Zo besparen we je kosten, beperken we de doorlooptijd van het project én garanderen we dat de applicatie ook in de toekomst goed blijft werken.

Koppelen met bestaande applicaties

Het inzetten van reeds beschikbare componenten betekent ook: koppelen met bestaande applicaties. Omdat een combinatie soms simpelweg de beste oplossing biedt. Bijvoorbeeld het gebruik van MailChimp voor nieuwsbrieven en mailings. Of een koppeling met Active Directory voor het efficiënt beschikbaar stellen van medewerkergegevens. Of het inzetten van LinkedIn of Facebook authenticatie zodat je klanten direct ingelogd zijn en sneller een bestelling plaatsen.

Business applicaties met meerwaarde

Al meer dan 20 jaar realiseert XCESS business applicaties met meerwaarde. Of je nu meer tevreden klanten wilt, je medewerkers beter wilt ondersteunen in hun werk of je leden elkaar makkelijker wilt laten vinden: wij helpen je bij het realiseren van de applicatie waarmee je je doel bereikt!

De gebieden waarbij XCESS je van dienst kan zijn:

Meer weten?

 

Klanten die met onze Business applicaties werken: