Webapplicaties en Business Apps standaard op maat

Effectieve Webapplicaties en Business Apps

Kun je wel snel genoeg inspelen op je markt en je onderscheiden van je concurrent? Kom je om in een brij van gegevens, waardoor je geen inzicht hebt? En je medewerkers niet de service kunnen verlenen die ze willen? 

Dan heb je een applicatie nodig die precies aansluit op je werkprocessen. Waarmee je inzicht in je gegevens krijgt, en betere service kunt verlenen. Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je medewerkers snel en makkelijk kunnen werken, en jij je klanten blij maakt.

Wij helpen je met betrouwbare en goed doordachte software. Webapplicaties en Business Apps waarmee jij het verschil maakt.  

 

Krachtige online business applicatie Klantcase RRS webapplicatievoor tevreden klanten,  kostenreductie en meer winst.

Riool Reinigings Services is de snelste ontstopper van Nederland en 24/7 bereikbaar. Om deze service te garanderen, hebben we een  betrouwbare applicatie ontwikkeld die perfect aansluit op het bedrijfsproces.

 

Profiteren van standaardmodules

100% maatwerk is kostbaar en niet altijd nodig. Daarom gebruiken wij standaard bouwstenen als basis. En waar het verschil gemaakt moet worden, daar bouwen wij op maat. Dit doen wij met DNN Software, Open Source CMS en applicatie framework gebasseerd op Microsoft techniek. Meer weten over XCESS als DNN specialist? Klik dan hier verder!

Zo besparen we je kosten, beperken de doorlooptijd van het project en garanderen dat de applicatie ook in de toekomst goed blijft werken. Met als resultaat dat jij je online ambitie kunt waarmaken.

Klantcase EventMakers webapplicatieSlim online vrijwilligers platform

EventMakers heeft nu veel meer tijd gekregen voor de organisatie van events en het werven van vrijwilligers nu ze van 8 verschillende excelsheets naar 1 online platform zijn gegaan.

 

 

 

Webapplicaties en business applicaties met meerwaarde

Al meer dan 20 jaar realiseren wij applicaties met meerwaarde. Of je nu meer tevreden klanten wilt, je medewerkers beter wilt ondersteunen in hun werk of je leden elkaar makkelijker wilt laten vinden: wij helpen je bij het bouwen van de applicatie waarmee je je doel bereikt!

Ook je business versnellen met een effectieve webapplicatie of business app?

Wil je meer informatie over webapplicaties of over business apps? Neem contact op met Rob van der Gaag, accountmanager Business applicaties, hij helpt je graag.

contact rob van der gaag

button contactformulier

 

Klanten die met onze Webapplicaties en Business Apps werken: