XSite: Integreer jouw klantspecifieke bedrijfsproces in AFAS Profit

 

XSite: de maatwerk-webpagina binnen AFAS InSite en OutSite

Wil je jouw ERP aanvullen met extra functionaliteit of met jouw branche specifieke bedrijfsprocessen die je ERP standaard niet biedt? Verrijk dan je InSite of OutSite omgeving met een XSite webapplicatie. En profiteer van je eigen maatwerk oplossing binnen de voor jou bekende AFAS omgeving.

Bekijk welke voordelen jij kunt bereiken met XSite.

XSite: de maatwerk-webpagina binnen AFAS InSite of OutSite

XSite is een webapplicatie of ook wel een webpagina binnen InSite of OutSite. In de XSite-webapplicatie maak je slim gebruik van gegevens die al in AFAS beschikbaar zijn. Of de toepassing zorgt er juist voor dat de door jou ingevoerde of berekende gegevens worden opgeslagen in AFAS. XSite helpt je met nét dat stuk functionaliteit wat jij mist.

AFAS Profit is je bronsysteem

Met een XSite webapplicatie werk je sneller, slimmer en geïntegreerd met je AFAS klant-, product- en procesgegevens. Wij realiseren precies díe toepassing die jij nodig hebt. Deze toepassing kan gebruik maken van gegevens uit jouw Profit omgeving. Gegevens uit verschillende entiteiten van AFAS kun je bijvoorbeeld op een slimme en overzichtelijk manier presenteren of bewerken. De resultaten van een bewerking kun je ook weer terugschrijven naar AFAS.

Bekijk in onderstaande video enkele mogelijkheden van XSite die Greenhouse helpt bij het bieden van extra functionaliteiten voor specifieke bedrijfsprocessen. Of lees meer over de toegevoegde waarde van XSite in de klantcase van het Nederlands Jeugdinstituut.

XSite in look-and-feel van jouw AFAS InSite of OutSite 

De XSite webapplicatie of webpagina is in je eigen huisstijl en beschikbaar via InSite of OutSite. Dat betekent dat je niet apart hoeft in te loggen (Single Sign On). Hierdoor heb je een gebruiksvriendelijke en naadloze gebruikservaring via InSite of je klanten via OutSite. Alle informatie wordt overzichtelijk in je eigen huisstijl gepresenteerd.

Meer weten over de mogelijkheden van XSite voor AFAS Profit? Neem dan telefonisch contact op via +31-33-433 51 51, of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

 

Klanten die met XSite werken

Logo Greenhouse
Logo Marshoek
Logo Nederlands Jeugdinstituut
logo Vilans
Facilicom logo