Workday HRM koppeling met AFAS Payroll

WDconnect - Standaard koppeling voor AFAS Profit Payroll met Workday

Werkt jouw organisatie met Workday voor HRM processen en met AFAS voor Payroll? Koppel dan je systemen zodat je één bronsysteem hebt voor je medewerkergegevens.

For English version, please click here.

HR-medewerker

HR-medewerker werkt met Workday

Eén bronsysteem voor HRM-gegevens

Werk je met Workday en AFAS Payroll? Dan kost HRM-gegevens bijhouden in twee systemen veel tijd en een overtypfout is zo gemaakt.

Integreer beide systemen met WDconnect. Je hebt Workday als bronsysteem voor HRM-gegevens. En de koppeling verwerkt mutaties in AFAS Payroll en zodat alle HR-gegevens voor verloning automatisch bijgewerkt zijn

Zo vergeet je nooit meer iets voor verloning. En je houdt tijd over voor het échte HR-werk.

Payroll medewerker

Payroll medewerker werkt met AFAS Payroll

AFAS Payroll altijd up-to-date

Weet je zeker dat je alle mutaties voor loonverwerking van deze maand hebt ontvangen en verwerkt? Hoe soepel zou dit proces gaan met een koppeling. Zodat alle HR-gegevens voor salarisverwerking automatisch compleet zijn.

En heb je een keer een afwijkende of bijzondere mutatie? Integreer Workday en AFAS Payroll met WDconnect en je krijgt vooraf een seintje bij een uitzondering, workflow gestuurd in AFAS!

Medewerker

ESS voor eigen medewerkers

Workday voor Employee Self Service (ESS)

Workday is de centrale plek voor medewerkers voor Employee Self Service (ESS).

De koppeling WDconnect zorgt ervoor dat de salarisstroken en jaaropgaves van AFAS Payroll weer terug gaan naar Workday. Zodat medewerkers al hun HR- en salariszaken op één plek beschikbaar hebben.

HR-mutaties vanuit Workday naar AFAS Payroll automatisch goed geregeld met WDconnect

WDconnect verwerkt voor jou alle HR-mutaties vanuit Workday in AFAS Payroll. De koppeling zorgt tegelijkertijd dat de loonstroken weer terug komen in Workday. Dat scheelt tijd en je weet zeker dat je niets vergeten bent.

De kracht van WDconnect

Lees het interessante interview met Saxo Bank (voorheen BinckBank)

Caroline Lankveld, interne HRM en Payroll consultant vertelt over de implementatie van de koppeling Workday en AFAS Payroll. Interessante praktijkervaringen, tips en tricks.

Klik op de afbeelding om de klantcase te lezen.

Ontdek WDconnect voor een stabiel en gecontroleerd Payroll proces vanuit Workday

Workday voor je internationale HRM-processen en AFAS Payroll voor een stabiele salarisbetaling die naadloos aansluit op lokale wet- en regelgeving voor verloning. Automatisch gekoppeld met WDconnect. Bekijk je voordelen of neem nu contact met ons op.

Voordelen van de koppeling AFAS Payroll - Workday HRM

Waarom een automatische koppeling in plaats van handmatige import?

Regelmatig krijgen wij de vraag: "Wat is het voordeel van een automatische koppeling ten opzichte van een handmatige import lijst?" Het antwoord op die vraag hebben wij voor je uitgewerkt.

AFAS Payroll zorgeloos gekoppeld met Workday

Ook voor deze koppeling gebruiken wij ons integratie platform - XCESS ConneXtor platform - waarmee wij betrouwbare, toekomst-vaste en inrichtbare koppelingen tussen AFAS Profit en andere applicaties realiseren.

De ConneXtor automatiseert en vereenvoudigt gegevensuitwisseling met AFAS Profit: volledig gevalideerd, gecontroleerd, veilig en betrouwbaar.

Benieuwd hoe WDconnect jouw organisatie vooruit helpt?

Start nu met de koppeling WDconnect. De koppeling automatiseert het hele proces van HRM-gegevens bijhouden. Gegevens overtikken is verleden tijd. En beide systemen zijn altijd gelijk en up-to-date. Een veilig en efficiënt proces.

Klanten die met de koppeling AFAS Profit - Workday werken

Logo Nutreco
Logo Arriva
Logo Stage Entertainment
Logo GlaxoSmithKline
BinckBank-SaxoBank logo
Leaseplan logo