Koppeling met AFAS Profit voor Sales en Marketing software

Koppel AFAS Profit met Microsoft CRM, Company.info, MailChimp, Act-On of een koppeling op maat

Kwalitatief goede marketing- en salesgegevens zijn de start van een succesvol salestraject. Maar bij gebruik van meerdere applicaties is het lastig dat je gegevens over verschillende systemen verspreid zijn. Een makkelijke en snelle manier om sales- en marketing informatie te delen met collega's is om systemen te koppelen. Zodat je geen kansen meer mist.

Bekijk onderstaand onze standaardmodules die jou vooruit helpen in je werk.

Geautomatiseerde integratie tussen AFAS Profit en andere applicaties. Zoals koppelingen met Microsoft Dynamics, SharePoint, Workday, SAP, Active Directory en meer.

CIconnect voor Company.info met AFAS Profit biedt een ongekend gebruikersgemak en up-to-date gegevenskwaliteit voor alle bedrijfsgegevens in Nederland.

AFAS Projecten koppeling met Microsoft Teams / SharePoint. Centraal vanuit AFAS Projecten aangestuurd. Documenten veilig op SharePoint. Bekijk nu jouw mogelijkheden.

AOconnect verzorgt de integratie tussen Act-On marketing automatisering en AFAS Profit CRM. Integreer geautomatiseerde Marketing data met Sales.

MCconnect zorgt voor automatische synchronisatie van E-mailadressen vanuit AFAS Profit CRM met MailChimp en vice versa. Altijd actuele adressenlijsten.