PURE - Planning ProjectUren & Urenregistratie voor AFAS Profit

Planning ProjectUren en Urenregistratie voor AFAS Profit

Meer grip op je projectplanning in AFAS Profit

Gebruik je AFAS Projecten en heb je behoefte aan overzicht en inzicht in projectbudgetten? Of in het aantal bestede, geplande en beschikbare uren op een project? En in een scherm alle projecten inzichtelijk? Gebruik dan onze Project Urenplanning en Registratie voor het eenvoudig en snel uren boeken en plannen in AFAS Profit.

PURE is dé online Urenplanning en Registratie voor AFAS Profit. Je medewerkers boeken snel en eenvoudig hun uren. Je Planners zien in één oogopslag wie ze op welk project moeten inplannen en wie er nog beschikbaar is. En je Projectmanager en -leider heeft realtime inzicht in urenbudget, -planning, -besteding en beschikbaarheid.

Groot voordeel van PURE: AFAS Profit is je centrale database voor het ophalen en weer terugschrijven van je uren en projecten. Zo heb je één centraal punt voor al je gegevens, zijn ze realtime beschikbaar en heb je de zekerheid dat je altijd werkt met de laatste en juiste gegevens.

Voordelen van PURE

PURE: een lage investering en flexibel in gebruik

Een vast bedrag per maand

PURE wordt aangeboden als online abonnement per gebruiker per maand. Het abonnement is inclusief beveiligde gehoste service, updates bij wijzingen in AFAS Profit en PURE, vernieuwingen en uitbreidingen, waardoor je altijd verzekerd bent van een up-to-date, betrouwbare en veilig functionerende integratie van AFAS Profit en PURE.

Klanten die met PURE werken

Logo Berenschot
Logo Aveco de Bondt
Logo ADSE
Logo Conclusion
Logo PNO Consultants
Logo Solviteers
Logo Sportservice Noord-Brabant
Logo Clingendael
Logo Rijnboutt
Logo Avinty
Logo APPM Management Consultants
Logo D&F Consulting