PURE - Capaciteitsplanning, Budgetbewaking 
& Urenregistratie voor AFAS Projecten

Capaciteitsplanning, Budgetbewaking en Urenregistratie voor AFAS Projecten

Je totale planningsproces volledig geintegreerd met AFAS Projecten, AFAS CRM en AFAS HRM

Gebruik je AFAS Projecten en heb je behoefte aan overzicht en inzicht in projectbudgetten? Of in het aantal bestede, geplande en beschikbare uren op een project? En in een scherm alle projecten inzichtelijk? Gebruik dan onze Capaciteitsplanning, Budgetbewaking en Urenregistratie voor het eenvoudig en snel uren boeken en plannen in AFAS Profit.

Meer grip op je projectplanning met PURE. Je medewerkers hebben direct overzicht van hun projecten en beschikbaarheid en of ze uren over of tekort hebben. Je Planners hebben in één scherm een actueel overzicht van projecten, medewerkers en beschikbaarheid. En je Projectmanager en -leider heeft realtime inzicht in de status van projecten, capaciteitsplanning en inzetplanning.

Groot voordeel van PURE: AFAS Profit is volledig geïntegreerd met AFAS Projecten, HRM en Financieel. Dat betekent dat AFAS je centrale database is voor het ophalen en weer terugschrijven van je uren en projecten. Zo heb je één centraal punt voor al je gegevens, zijn ze realtime beschikbaar en heb je de zekerheid dat je altijd werkt met de laatste en juiste gegevens.

Daarnaast beschik je ook over de dashboards en datarapportage van AFAS waarmee je waardevolle informatie uit je systeem kunt halen.

Veiligheid van onze software is voor onze klanten en dus voor ons van primair belang. Daarom hebben wij PURE door een externe specialist voor Cybersecurity "Securesult" laten testen. Die test bewijst dat PURE op basis van de OWASP Application Security Verification Standard veilig is. 

Meer zien van PURE? Op woensdag 27 mei om 09.00 uur presenteerden wij ons Webinar Capaciteitsplanning en Budgetbewaking voor AFAS Projecten. Volledig geintegreerd met AFAS Projecten, AFAS HRM en AFAS CRM. Het Webinar terugkijken kan via onderstaande video.

 

Voordelen van PURE

PURE: een lage investering en flexibel in gebruik

Een vast bedrag per maand

PURE wordt aangeboden als online abonnement per gebruiker per maand. Het abonnement is inclusief beveiligde gehoste service, updates bij wijzingen in AFAS Profit en PURE, vernieuwingen en uitbreidingen, waardoor je altijd verzekerd bent van een up-to-date, betrouwbare en veilig functionerende integratie van AFAS Profit en PURE.

Klanten die met PURE werken

Logo Berenschot
Logo Aveco de Bondt
Logo ADSE
Logo Conclusion
Logo PNO Consultants
Logo Solviteers
Logo Schipper Accountants
Logo Rijnboutt
Logo Sportservice Noord-Brabant
Logo Avinty
Logo APPM Management Consultants
Logo D&F Consulting