PURE - Capaciteitsplanning, Budgetbewaking 
& Urenregistratie voor AFAS Projecten

Capaciteitsplanning, Budgetbewaking en Urenregistratie voor AFAS Projecten

Werk jij met AFAS Projecten en wil je meer grip op je projectplanningsproces? Gebruik dan PURE voor Capaciteitsplanning, Budgetbewaking en Urenregistratie. Daarmee heb je je planning volledig geïntegreerd met AFAS Projecten, AFAS Financieel, AFAS CRM en AFAS HRM. En weet je op elk gewenst moment precies hoe je projectplanning ervoor staat.

PURE Planning voor de Bouw

Werk jij in de bouw en heb jij behoefte aan capaciteitsplanning voor bouwpersoneel? Bezoek dan onze PURE productpagina voor de Bouw via onderstaande knop.

Je totale planningsproces volledig geïntegreerd met AFAS ERP

Gebruik je AFAS Projecten en heb je behoefte aan overzicht en inzicht in projecten? Zoals projectbudgetten, welke expertise heb je beschikbaar en waar kom je tekort. Of status en voortgang van projecten. En alles efficiënt in één scherm beschikbaar. Dat is precies waar PURE je bij helpt.

Met PURE als aanvulling op AFAS heb je één systeem 

Met PURE heb je één systeem voor het optimaliseren van alle administratieve processen, inclusief planning en projectvoortgang. PURE ondersteunt je bij alle stappen in de planningscyclus - van strategie tot operatie. Waardoor je een strak proces hebt om projecten op tijd en binnen budget uit te voeren.

PURE volledig geïntegreerd met AFAS

Groot voordeel van PURE is de integratie met AFAS. Dat betekent dat AFAS je centrale database is voor het ophalen en weer terugschrijven van uren en projecten. Zo heb je één centraal punt voor al je gegevens, zijn ze realtime beschikbaar en heb je de zekerheid dat je altijd werkt met de laatste en juiste gegevens.

Rapportages en analyses 

Daarnaast beschik je ook over de rapportage- en analysemogelijkheden van AFAS waarmee je waardevolle informatie uit AFAS én PURE kunt halen. Op elk gewenst moment heb je zo nauwkeurige informatie over je projecten voor bijsturing.

PURE is veilig

PURE is getest door security-specialist Securesult en door AFAS. Deze softwaretest bewijst dat PURE op basis van de OWASP Application Security Verification Standard veilig is. 

Projectmedewerker

Projectmedewerker

Snel uren verantwoorden en direct overzicht van je projecten

Met PURE kun je snel uren verantwoorden op basis van de planning. Geplande uren dien je met één druk op de knop in als gewerkte uren. Je ziet hoeveel uren je al hebt gebruikt en hoeveel je uren nog beschikbaar hebt.

Ook heb je in een scherm direct inzicht in je eigen planning en in die van je teamcollega’s. En of je bij de klant werkt of vanaf kantoor.

Projectplanner

Projectplanner

In één scherm actueel overzicht van projecten, medewerkers en hun beschikbaarheid

De projectplanner kan snel en overzichtelijk projecten plannen in één scherm. Daarnaast heb je direct inzicht in projecturen, -budgetten en -planning. En medewerkers met beschikbaarheid (ziek, beter, verlof). En vervanging.

Projecten en -fases kun je makkelijk verschuiven. En maximaal flexibel plannen kan door verschillende schermweergaves en filtering.

(Project)manager

(Project)manager

Realtime inzicht in status van projecten, capaciteitsplanning en inzetplanning

PURE is een uitstekende tool voor aansturing van de projectorganisatie. In één overzicht zie je de status van je projecten voor meer inzicht in de voortgang.

Door volledige integratie met AFAS ERP heb je zekerheid van actuele en juiste gegevens voor optimalisatie van je bedrijfsprocessen. En kun je de rapportages en analyses van AFAS gebruiken voor waardevolle informatie en meer  grip en controle op je projectplanning.

PURE en AFAS Software is één systeem voor je totale planningsproces

Geen aparte systemen voor je projectplanning en AFAS Software maar 100% geintegreerd. Daardoor heb je één plek voor de invoer van gegevens voor je projectplanning en ben je zeker van actuele en juiste gegevens. Start nu met een efficiënte projectplanning met AFAS. Download onze brochure PURE of neem contact op voor een (online) demo.

Bekijk de video over PURE

Klantcase D&F

Voordelen van PURE

Integreer AFAS ERP veilig met je capaciteitsplanning voor projecten

Download onze brochure of vraag een (online) demo aan.

PURE: beschikbaar als SaaS applicatie

Configureerbaar naar jouw werkwijze

PURE wordt aangeboden als online abonnement. Het abonnement is inclusief beveiligde gehoste service, updates bij wijzingen in AFAS Software en PURE, vernieuwingen en uitbreidingen, waardoor je altijd verzekerd bent van een up-to-date, betrouwbare en veilig functionerende integratie van AFAS en PURE.

Ontdek hoe PURE jouw werk efficiënter en overzichtelijker maakt!

Wil je je projectplanning integreren met AFAS Projecten, Financieel, CRM en HRM? Waarmee je één systeem hebt voor het optimaliseren van al je administratieve processen, inclusief planning en projectvoortgang. En ondersteuning in alle stappen in de planningscyclus; van strategie tot operatie. Download dan de brochure. Wil je PURE live zien? Vraag dan een (online) demo aan.

Klanten die met PURE werken

Logo Berenschot
Logo Aveco de Bondt
Logo Groosman
Logo Conclusion
Logo PNO Consultants
Logo Solviteers
Logo Schipper Accountants
Logo Rijnboutt
Logo ADSE
Logo Avinty
Logo APPM Management Consultants
Logo D&F Consulting