Koppeling Paralax Rostar CAS met AFAS Profit HRM

Koppeling AFAS Profit HRM met Paralax Rostar CAS

Maak je gebruik van Paralax Rostar CAS voor je planning? En gebruik je daarnaast ook AFAS Profit. Koppel dan je systemen zodat je één plek van invoer hebt. Je hoeft geen gegevens meer handmatig in te voeren en overtypfouten zijn verleden tijd. Bovendien zijn je gegevens in beide systemen actueel en gelijk.

Automatische integratie

Stel dat je in AFAS Profit HRM de verlofuren van je medewerkers bijhoudt. Dat betekent dat je vanuit Rostar CAS de verlofuren moet opzoeken en handmatig overnemen. Of je kunt ook denken aan het bijhouden van bepaalde competenties van je medewerkers in AFAS zoals een rijbewijs B/E en geldigheidsduur. Hoeveel makkelijker is het dan als dit automatisch gaat. Zodat je altijd actuele gegevens hebt in beide systemen.

De ConneXtor voor koppelingen met AFAS Profit

Ons koppelplatform de ConneXtor is de stabiele basis voor de inrichting van de koppelingen met AFAS Profit. De ConneXtor regelt standaard de juiste gegevenstransformatie, logica en businessrules voor de aansturing van de Profit connectoren. De ConneXtor is gecertificeerd door SecureResult en AFAS voor veiligheid en compliancy zodat je de zekerheid hebt van veilige en betrouwbare koppelingen. 

Voordelen Paralax Rostar Cas en AFAS Software HRM gekoppeld

Benieuwd naar de voordelen van de koppeling Paralax Rostar CAS met AFAS?

Neem telefonisch contact op via +31-33-433 51 51, of vul het onderstaande formulier in.

Meer lezen over Plug-ins en koppelingen met AFAS Profit?

Klanten die onze koppeling AFAS Software HRM - Paralax RostarCAS gebruiken

Logo Securitas