Koppeling op maat voor AFAS Profit

Op maat koppelingen met AFAS Profit voor integratie van je bedrijfsprocessen

Gebruik je andere applicaties naast AFAS Profit? En wil je deze op een slimme en efficiënte manier integreren in jouw bedrijfsprocessen? Gebruik dan de XCESS ConneXtor voor geautomatiseerde integratie.

Onze koppelingen zijn betrouwbaar en toekomstbestendig

De ConneXtor is ons online compatible en gecertificeerde koppeling met AFAS Profit. Een online platform waarmee wij veilige, foutloze en inrichtbare koppelingen tussen AFAS Profit en andere applicaties realiseren.

Onze ConneXtor automatiseert en vereenvoudigt gegevensuitwisseling met AFAS Profit: volledig gevalideerd, gecontroleerd en betrouwbaar. AFAS Profit is je bronsysteem.

Veiligheid van onze software is voor onze klanten en dus voor ons van primair belang. Daarom hebben wij ons koppelplatform de ConneXtor door een externe specialist voor Cybersecurity "Securesult" laten testen. Die test bewijst dat onze ConneXtor op basis van de OWASP Application Security Verification Standard veilig is.

Bekijk onze koppelingen waarmee je makkelijker werkt en tijd bespaart.

Wij koppelen met

Bekijk jouw voordelen van de koppeling Profit - Active Directory

Bekijk het filmpje in 60 sec. of lees meer

ConneXtor schema

Meer weten over de mogelijkheden van de ConneXtor, download dan de Whitepaper via onderstaand formulier, of neem contact met ons op!

 

Klanten die met de ConneXtor werken

Logo Coop
Logo ICS
Logo Maxeda Praxis
Logo Securitas
Logo STER - Stichting Ether Reclame
Logo Draeger
Logo Veiligheidsregio Fryslan
Logo Skyhigh TV
Logo Fletcher Hotels
Logo Nederlands Huisartsen Genootschap
Logo Nutreco
Logo Stage Entertainment