Koppeling met Nintex en AFAS Software HRM

Koppeling AFAS Profit HRM met Nintex

Nintex is een software platform voor de automatisering van workflow- en content.  Hiermee beschik je over gemakkelijke workflowautomatiseringstools waarmee je de dagelijkse bedrijfprocessen automatiseert. Nintex wordt gebruikt voor het automatiseren van processen en genereren van documenten op en tussen bedrijfscontentbeheersystemen zoals Office 365 en SharePoint. 

AFAS Profit koppeling met Nintex voor SharePoint pagina

Je wilt bijvoorbeeld voor iedere medewerker een SharePoint pagina aanmaken. Dan kun je AFAS Profit HRM koppelen met Nintex waardoor je medewerkergegevens automatisch naar Nintex gaan. Met behulp van Nintex gaan dan de gegevens naar SharePoint om voor elke medewerker een eigen pagina aan te maken. Op deze manier heeft je medewerker dan via SharePoint inzicht in zijn eigen dossieritems vanuit AFAS HRM.

De ConneXtor voor koppelingen met AFAS Software

Ons koppelplatform de ConneXtor is de stabiele basis voor de inrichting van de koppelingen met AFAS Software. De ConneXtor regelt standaard de juiste gegevenstransformatie, logica en businessrules voor de aansturing van de Profit connectoren. Onze ConneXtor is gecertificeerd door SecureResult en AFAS voor veiligheid en compliancy. Zodat je de zekerheid hebt van veilige en betrouwbare koppelingen.

Voordelen Nintex en AFAS Profit gekoppeld

Benieuwd naar de voordelen van de koppeling Nintex met AFAS?

Neem telefonisch contact op via +31-33-433 51 51, of vul het onderstaande formulier in.

Meer lezen over Plug-ins en koppelingen met AFAS Profit?

Klanten die onze koppeling AFAS Software HRM - Nintex gebruiken

Logo Dräger