Koppeling Microsoft Access en AFAS Software financieel

Koppeling AFAS Profit financieel en MS Access

Met een koppeling tussen AFAS Profit beschik je over de gegevens vanuit MS Access in AFAS. De koppeling werkt twee kanten op dus ook gegevens vanuit AFAS kunnen naar MS Access. Dat betekent dat je tijd en geld bespaart want je hoeft niets meer met de hand over te nemen, je hebt één plek van invoer en altijd inzicht in de laatste data.

SQL Server

Hoe werkt de koppeling? MS Access wordt gebruikt voor het front-end. Dan kan gaan om een gespecialiseerde bedrijfsapplicatie maar ook om formulieren, rapporten en pagina's. De onderliggende database is Microsoft SQL Server. De koppeling zorgt voor uitwisseling van gegevens vanuit SQL Server met AFAS Software.

Debiteuren bewaking en projecten in AFAS

Als voorbeeld kun je denken aan een internationaal bedrijf met talrijke gespecialiseerde producten dat wereldwijd op projectbasis talrijke gespecialiseerd producten levert voor de scheepsbouw. Ordermanagement en facturering gebeurt met MS Access. En de crediteurenbewaking met AFAS Financieel. Met de koppeling wordt de factuur een openstaande post (te betalen) en gekoppeld aan het project zodat de gelden ten bate komen van het juiste project. 

De ConneXtor voor koppelingen met AFAS Software

Ons koppelplatform de ConneXtor is de stabiele basis voor de inrichting van de koppelingen met AFAS Software. De ConneXtor regelt standaard de juiste gegevenstransformatie, logica en businessrules voor de aansturing van de Profit connectoren. De ConneXtor is gecertificeerd door SecureResult en AFAS voor veiligheid en compliancy waarmee je de zekerheid hebt van veilige en betrouwbare koppelingen.

Voordelen AFAS Profit financieel gekoppeld met MS Access

Benieuwd naar de voordelen van de koppeling MS Access met AFAS Profit?

Neem telefonisch contact op via +31-33-433 51 51, of vul het onderstaande formulier in.

Meer lezen over Plug-ins en koppelingen met AFAS Profit?

Klanten die onze koppeling AFAS Software financieel - MS Access gebruiken

Logo S.S.G. Shipping Services