Koppeling Moodle Learning Management System en
AFAS Software HRM

AFAS Profit HRM koppeling met Moodle leermanagementsysteem

Met de koppeling tussen  AFAS Profit HRM en Moodle maak je je werk een stuk overzichtelijker en bespaar je tijd. Stel dat je als HR-medewerker bij een organisatie als Coop werkt waar je veel nieuwe medewerkers hebt, dan kost het handmatig inplannen en resultaten bijhouden heel veel tijd. Met de koppeling maak je nieuwe medewerkers aan in AFAS HRM en dan wordt de medewerker automatisch aangemaakt in het LMS met alle bijbehorende activiteiten voor planning en opvolging van cursussen en opleidingen.

Efficiënt en geautomatiseerd

Vanuit AFAS wordt een medewerker automatisch toegewezen aan de voor hem/haar relevante training. Via Moodle krijgt de medewerker een uitnodiging voor de training. De deelnemer volgt de cursus. De koppeling schrijft de trainingsresultaten automatisch bij in het digitaal personeelsdossier in AFAS Profit HRM. Een efficiënt geautomatiseerd proces.

Alle medewerker gegevens op één plek

De HR-medewerker heeft in AFAS eenvoudig overzicht van de trainingen die de medewerker heeft gedaan en met welke resultaten deze zijn afgerond. En daarmee alle informatie van de medewerker op één plek. Een snel en makkelijk proces  voor planning, het monitoren en vastleggen van het resultaat van trainingen door medewerkers. Met als resultaat overzicht, inzicht en meer tijd voor andere HR-werkzaamheden

De ConneXtor voor koppelingen met AFAS Software

Ons koppelplatform de ConneXtor is de stabiele basis voor de inrichting van de koppelingen met AFAS Software. De ConneXtor regelt standaard de juiste gegevenstransformatie, logica en businessrules voor de aansturing van de Profit connectoren. Onze ConneXtor is gecertificeerd door SecureResult en AFAS voor veiligheid en compliancy waarmee je de zekerheid hebt van veilige en betrouwbare koppelingen.

Voordelen AFAS Profit HRM en Moodle LMS gekoppeld

Benieuwd naar de voordelen van de koppeling AFAS Profit HRM met Moodle?

Neem telefonisch contact op via +31-33-433 51 51, of vul het onderstaande formulier in.

Meer lezen over Plug-ins en koppelingen met AFAS Profit?

Klanten die onze koppeling Moodle LMS - AFAS Software HRM gebruiken

Logo Edutrainers