Koppeling KPN werkplek met AFAS HRM Software

Koppeling AFAS Software HRM en KPN werkplek

Integreer AFAS HRM en KPN werkplek. Je hoeft maar op één plek je medewerkergegevens bijhouden, namelijk in AFAS. En KPN werkplek is altijd actueel. Een geautomatiseerd, efficiënt en minder foutgevoelig proces.

Efficient samenwerken tussen HRM en IT

Door gegevens niet meer apart over te typen, scheelt dit veel tijd en handmatige acties voor de HRM- en IT-afdeling. Met de koppeling is KPN werkplek altijd actueel. Nieuwe medewerkers kunnen gelijk aan de slag. Ook mutaties zoals contactgegevens worden gelijk doorgevoerd.

AFAS Profit HRM is je bronbestand

Doordat de koppeling AFAS en KPN werkplek één-op-één met elkaar integreert, is er maar één plek waar je je medewerkergegevens bijhoudt, namelijk in AFAS. Het hele proces is geautomatiseerd en daarmee veel veiliger, efficiënter en minder foutgevoelig. 

De ConneXtor voor koppelingen met AFAS Software

Ons koppelplatform de ConneXtor is de stabiele basis voor de inrichting van de koppelingen met AFAS Software. De ConneXtor regelt standaard de juiste gegevenstransformatie, logica en businessrules voor de aansturing van de profit connectoren. Onze ConneXtor is gecertificeerd door SecureResult en AFAS voor veiligheid en compliancy waarmee je de zekerheid hebt van veilige en betrouwbare koppelingen.

Voordelen integratie Profit en KPN werkplek

Benieuwd naar onze koppeling AFAS Profit met KPN werkplek?

Neem telefonisch contact op via +31-33-433 51 51, of vul het onderstaande formulier in.

Meer lezen over Plug-ins en koppelingen met AFAS Profit?

Klanten die met de koppeling KPN werkplek en AFAS Profit HRM werken

Logo Mourik