Dapas Compliance Manager koppeling met CRM systemen
Compliance en Wwft centraal in jouw CRM

DCMconnect - Dapas Compliance Manager koppeling met CRM systemen

Voor AFAS Software, Microsoft Dynamics 365, GAC Business Solutions en Accountancy Gemak van Exact

Moet je dagelijks betrouwbare en actuele Compliance en Wwft gegevens nakijken? En niet alleen jij maar ook de collega's binnen jouw kantoor? Gebruik dan de koppeling DCMconnect. Hiermee houd je eenvoudig de Compliance en Wwft gegevens actueel in jouw kantoor CRM systeem met de data van Dapas Software

Altijd actuele Compliance en Wwft gegevens in het CRM systeem

Snel inzicht in Compliance, tijd besparen en bedrijfsrisico's minimaliseren

Hoe zit het met de kwaliteit van je Compliance- en Wwft gegevens? Heb jij alle informatie snel bij de hand voor Cliënt- en opdrachtacceptatie. Of verlies je veel tijd omdat je nog losse formulieren hebt of in meerdere systemen moet kijken?

Dapas Compliance gegevens voor actuele en betrouwbare Compliance en Wwft

Dapas Software is een uitstekend hulpmiddel voor het up-to-date houden van je Compliance- en Wwft gegevens. Hiermee heb je de zekerheid en garantie van actuele en betrouwbare informatie. Zodat je snel aan de slag kunt en geen onnodig risico loopt.

DCMconnect - koppeling tussen Dapas Compliance Manager en het CRM systeem

De koppeling DCMconnect is de schakel tussen Dapas Compliance Manager en jouw CRM. Met de koppeling regel je dat iedereen binnen je kantoor automatisch betrouwbare en actuele Compliance en Wwft data heeft in het eigen CRM.

Verlies geen tijd met opzoeken, dubbel invoeren en actualiseren

Met DCMconnect heb je actuele Compliance en Wwft gegevens van Dapas Software direct beschikbaar in het kantoor CRM systeem. Inclusief het risicoprofiel van je cliënt.

De kracht van DCMconnect

Ontdek het gemak van DCMconnect voor jouw CRM systeem

DCMconnect is ideaal voor iedereen binnen jouw kantoor die met compliance gegevens werkt. Van accountants, banken, verzekeringen tot administratiekantoren. Want meer weten over Compliance en Wwft is minder risico lopen.

Voordelen koppeling DAPAS Compliance Manager met AFAS CRM

Dapas Compliance Manager zorgeloos gekoppeld met CRM systemen

Koppelen is meer dan alleen een technische oplossing. Een betrouwbare koppeling vereist veel proces- en structuur kennis. Daarom wordt DCMconnect ingericht door ons team van ervaren experts. En heb jij daar geen omkijken naar.

Benieuwd hoe DCMconnect jouw organisatie vooruit helpt?

Met DCMconnect wordt het hele compliance proces volledig digitaal ondergebracht in het CRM systeem bij jou op kantoor. Zodat je Integriteits- en Wwft risico's bij acceptatie sneller en beter kunt inschatten. Wil je weten hoe DCMconnect jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op. Of download de brochure.

Klanten die werken met de koppeling DCMconnect - CRM systemen gebruiken

Logo WEA accountants adviseurs
Borrie accountants
Logo van Herwijnen Kreston
Logo DRV accountants