Koppeling Act-On met AFAS Profit voor marketing automatisering

Act-On integratie met AFAS Profit met de koppeling AOconnect

Act-On is een uitstekende oplossing voor marketingautomatisering. Act-On helpt om prospects te identificeren, een grondig inzicht te krijgen in de voortgang van marketingprogramma’s en de aankoop door klanten te versnellen met de geïntegreerde sales funnel.

AOconnect verzorgt de volledige integratie van Act-On met AFAS Profit CRM

Voordelen koppeling Profit met Act-On

Email lijsten automatisch gesynchroniseerd

Interessegebieden van personen in AFAS Profit worden met Act-On marketinglijsten gesynchroniseerd: een nieuwe prospect in Act-On wordt automatisch een contact in AFAS Profit en omgekeerd. Geen overtikken, lijsten blijven automatisch gesynchroniseerd.

Hot prospects automatisch als verkoopkans

Bereikt jouw prospect een bepaald interesseniveau in Act-On, dan wordt het contact in AFAS Profit automatisch aangemaakt (of bijgewerkt) met een zelf in te stellen signalering. Act-On levert automatisch leads met kwaliteit aan verkoop.

Snel inzicht voor de Sales medewerkers

Verkopers kunnen met een eenvoudige link inzicht krijgen in het gedrag van de prospects: welke nieuwsitems vinden ze interessant? Welke pagina's van de website hebben ze bekeken? Wanneer waren ze voor het laatst actief? Welke documentatie hebben ze aangevraagd? Actueel, to the point en alleen voor prospects die voor verkoop interessant zijn.

AFAS Profit zorgeloos gekoppeld met Act-On

AOconnect wordt aangeboden als abonnement. Het AOconnect abonnement is inclusief beveiligde gehoste service, updates bij wijzigingen in AFAS Profit of Act-On, vernieuwingen en uitbreidingen, waardoor je altijd verzekerd bent van een up to datebetrouwbare en veilig functionerende integratie van AFAS Profit en Act-On.

Ervaringen uit de praktijk. Bekijk de video!

Ontdek hoe AOconnect jouw werk makkelijker maakt!

Vul onderstaand formulier in en ontvang de whitepaper van AOconnect. Wij nemen snel contact met je op!

Klanten die de koppeling AFAS Profit met Act-On gebruiken