XCESS: gecertificeerd Silver partner van Microsoft

Microsoft Platform als toegevoegde waarde

Voor u als onze klant heeft het Microsoft Platform toegevoegde waarde. Of het nu de Cloud oplossingen op het Azure platform zijn of de backend koppelingen die wij voor u realiseren. Door onze specialisatie en diepgang van het gebruik van Microsoft producten heeft u een gedegen en betrouwbare oplossing op het Microsoft platform.

Microsoft Silver Partner

Onze SilverPartnerstatus hebben wij gekregen door innovatieve projecten, positieve klantreferenties en gecertificeerde medewerkers. Hierdoor kunnen wij de opleidingsprogramma’s en technische ondersteuning van Microsoft gebruiken. U heeft zo de zekerheid van up-to-date en deskundige Microsoft kennis.

Gebruik en hergebruik van uw bestaande applicaties

Meer doen met hetzelfde en niet opnieuw het wiel uitvinden, dat is ons credo. Wij realiseren oplossingen waarbij wij optimaal gebruik maken van uw bestaande applicaties en aanwezige Microsoft producten. Dat bespaart u tijd en geld.

Meer weten

Wilt u meer weten, stuur dan een mail of bel met Joris Smit 033 - 433 51 51. Hij helpt u graag. Zie ook innovatieve software in .NET en SQL Server

  

Meer weten?

Klanten die werken met onze Microsoft .NET en SQL oplossingen: