XCESS: de DNN specialist in Nederland

Als DNN deskundigen hebben wij een nauwe relatie met DNN Software. Hierdoor hebben wij direct contact met de DNN ontwikkelaars in Amerika zodat wij voor u de beste weboplossingen voor uw business verzorgen. 

Onze programmeurs zijn geschoold in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Techniek en Marketing. Vanzelfsprekend zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelstandaarden van DNN, ook voor uw bestaande DNN installatie. Samen met u zetten wij een schaalbare webomgeving op die geschikt is voor uw intranet-, internet- of extranettoepassingen

Bijdrage aan DNN community activiteiten

Wij leveren ook met grote regelmaat een bijdrage aan DNN community activiteiten. Resultaat hiervan is de verkiezing van onze CEO Ernst Peter Tamminga tot DNN Most Valuable Person (DNN MVP). Hij krijgt deze award als dank voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan en voortrekkersrol binnen de DNN community. 

Meer weten

Wilt u meer weten, stuur dan een mail of bel met Rob van der Gaag 033 - 433 51 51. Hij helpt u graag. Zie ook Succesvolle websites en communities met DNN.

Meer weten?

Klanten die met DNN weboplossingen werken: