Koppeling AFAS Profit en Moodle voor Coop

Nieuws

Koppeling AFAS en Moodle voor Coop

april 2019 (437) | AFAS Profit

Coop is een Nederlandse supermarktketen met ruim 300 winkels. Bij Coop zijn honderden mensen werkzaam. Van kassamedewerker tot afdelingschef, elke medewerker heeft zijn eigen vakgerichte opleiding die ze online via het Coop College volgen. Het Coop College maakt gebruik van het Moodle platform, opensource software voor elektronische leeromgevingen.

Koppeling vervangt handmatig plannen en bijhouden

Door het grote aantal medewerkers kost het handmatig plannen en resultaten bijhouden van  trainingen heel veel tijd. Daarom heeft XCESS een koppeling ontwikkeld tussen  AFAS Profit en Moodle. Wanneer een HR-medewerker dan nieuwe medewerkers aanmaakt, volgt automatisch wie er welke cursus moet volgen. 

Efficiënt en geautomatiseerd

Vanuit AFAS wordt een medewerker automatisch toegewezen aan de voor hem/haar relevante training. Via Moodle krijgt de medewerker een uitnodiging voor de training. De deelnemer volgt de cursus. De koppeling schrijft de trainingsresultaten automatisch bij in het digitaal personeelsdossier in AFAS Profit. Een efficiënt geautomatiseerd proces.

Alle medewerker gegevens op één plek

De HR-medewerker heeft in AFAS eenvoudig overzicht van de trainingen die de medewerker heeft gedaan en met welke resultaten deze zijn afgerond. En daarmee alle informatie van de medewerker op één plek. Een snel en makkelijk proces  voor planning, het monitoren en vastleggen van het resultaat van trainingen door medewerkers. Met als resultaat overzicht, inzicht en meer tijd voor andere HR-werkzaamheden

Voordelen koppeling AFAS Profit en Moodle

  • Op één plaats gegevens invoeren en beheren en inzicht van HRM gegevens
  • Meer tijd voor ander HR-werk
  • Realtime inzicht in planning, volgen en resultaat opleidingen van je medewerkers

Benieuwd naar de voordelen van de koppeling AFAS Profit met Moodle?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Joris Smit.