Profit koppeling met TOPdesk en Active Directory

Nieuws

AFAS Profit koppeling met TOPdesk en Active Directory

maart 2019 (664) | AFAS Profit

Nieuwe medewerkers vanuit  AFAS Profit automatisch toevoegen aan Active Directory? En tegelijkertijd met een ticket in TOPdesk de facilitaire zaken regelen? Dat kan met ADconnect!

Koppeling Active Directory

Met ADconnect, de koppeling voor AFAS Profit en Active Directory regel je het toekennen van rechten voor automatische toegang tot het bedrijfsnetwerk en de applicaties voor nieuwe medewerkers.

Koppeling TOPdesk 

Vaak is toegang tot Active Directory niet het enige wat geregeld moet worden voor een nieuwe medewerker. Die heeft bijvoorbeeld ook een badge nodig om deuren te openen. En een telefoon en een laptop. In veel gevallen is dit geregeld via het handmatig invoeren van een ticket in een facilitair systeem als TOPdesk. Met ADconnect, de koppeling AFAS – ActiveDirectory, regel je dit automatisch.

Beheerslast omlaag

Bij het in dienst melden van je nieuwe medewerker heb je met ADconnect direct alles voor hem of haar geregeld: de juiste rechten en toegankelijkheid én de vereiste faciliteiten. De nieuwe medewerker kan direct aan de slag!

Benieuwd naar de gecombineerde koppeling AFAS Profit met Active Directory en TOPdesk?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Rob van der Gaag.