Koppeling AFAS en maatwerk projectadministratie

Nieuws

Koppeling AFAS en maatwerk projectadministratie

september 2018 (423) | AFAS Profit

Onze klant S.S.G. Shipping Services is een internationale technische groothandel gespecialiseerd in levering van onderdelen, machines en onderhoud in de scheepvaart en Offshore markt.

Handmatig proces is tijdrovend en kostbaar

S.S.G Shipping Services gebruikt een maatwerk projectadministratie op basis van Microsoft SQL Server die perfect aansluit bij hun werkprocessen. AFAS Financieel is het systeem voor facturering. Bij het factureren werden gegevens handmatig overgenomen. Dit was een tijdrovende en kostbare klus.

Koppel systemen voor een snelle en efficiënte facturering

Daarom koppelen wij beide systemen voor onze klant. Continuïteit van actuele gegevens is hiermee gegarandeerd. De gegevenskwaliteit verbetert omdat er geen overtypfouten zijn. En het factureerproces is sneller. Zo bespaart S.S.G. Shipping Services kostbare tijd en arbeidskosten. En heeft geen omkijken meer naar gegevensinvoer voor facturering.  

Voordelen koppeling 

Automatisering van dit proces brengt een aantal voordelen:

  • Besparing op arbeidsuren en kosten: geen handmatig overtypen
  • Geen overtypfouten dus verbetering van kwaliteit van gegevens
  • Gegevens automatisch actueel en beschikbaar in beide systemen door synchronisatie

ConneXtor voor betrouwbaar en toekomst-vast koppelen

De koppeling wordt ingericht met de XCESS ConneXtor, het platform voor geautomatiseerde integratie tussen AFAS Profit en andere applicaties. Zie ook onze koppelingen met Microsoft Dynamics, Workday, SAP, Active Directory en meer.

Meer weten? Neem contact met ons op!