Nieuws

Nominatie Computable Awards 2018

juni 2018 (616) | Algemeen

Computable heeft vijf ICT-projecten in het MKB genomineerd voor de Computable Awards 2018. Dit jaar ontving Computable in deze categorie 27 awards waaronder ons project "Online vrijwilligersplatform" voor onze klant EventMakers.

ICT project van het jaar 2018 in het MKB

En wij zijn trots omdat dat wij mogen melden dat ons project "Online vrijwilligersplatform" voor Eventmakers bij de beste vijf ICT-projecten van het jaar 2018 in het MKB hoort. 

Juryrapport

Onderstaand het juryoordeel, rechtstreeks uit de Computable:

De jury van de Computable Awards 2018 was onder de indruk van de ambitie die EventMakers en XCESS samen hebben gerealiseerd. Met name de samenwerking met leverancier XCESS scoorde hoog. De gezamenlijke topsportambitie en drive om in korte tijd een multifunctioneel systeem te bouwen werd duidelijk zichtbaar tijdens de presentatie. Een ambitie die grondig werd aangepakt door ervaringen vanuit verschillende landen, waar intensief gewerkt wordt met vrijwilligers, mee te nemen in de ontwikkeling van dit systeem.

Ook is de jury positief over de toegevoegde waarde die het systeem biedt voor EventMakers, zijn vrijwilligers en opdrachtgevers. Door administratie te automatiseren en optimaliseren is er meer tijd voor persoonlijke aandacht en het managen en begeleiden van vrijwilliger. Daarom een terecht genomineerde in de categorie ICT-project van het Jaar in het MKB.

Stemmen vanaf 5 juli 2018

De winnaar wordt voor 50 procent bepaald door de vakjury. De andere 50 procent wordt bepaald door het publiek. En daarbij kun jij helpen door te stemmen op ons project. Dat kan vanaf 5 juli 2018. Daarover later meer.

Wil je het ooggetuigeverslag van de voorrondes? Lees dan het blog van Marko.

Alle nominaties lees je in het artikel "Computable nomineert vijf MKB-projecten."

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? of wil je meer informatie over dit project? Verstuur dan een bericht via ons contactformulier via onderstaande button, of bel ons via +31-33-433 51 51.


 

Lees ook...