Nieuws

Active Directory koppeling met Profit voor Vermaat

april 2018 (551) | AFAS Profit

De Vermaatgroep is horecaspecialist en een van de vijf grootste werkgevers in horecaland. Door het grote aantal medewerkers en bijbehorende mutaties is de IT-afdeling veel tijd kwijt aan het handmatig bijwerken van Active Directory.

De koppeling AFAS Profit - Active Directory is efficiënt en snel

Het handmatig verwerken van de vele wekelijkse personeelsmutaties is een arbeidsintensief proces. Dit kost de IT-afdeling veel tijd en energie. Bovendien bestaat er ook nog het risico van het fout overnemen van gegevens.

Daarom komt er een koppeling tussen AFAS Profit met Active Directory. Hiermee worden medewerkergegevens automatisch en direct vanuit  Profit aangemaakt in Active Directory.

Active Directory altijd up-to-date

De medewerkers zijn door de geautomatiseerde koppeling veel sneller bekend in Active Directory. En als ze ingevoerd zijn, hebben ze meteen toegang tot de netwerk omgeving en applicaties van Vermaat. Ook tussentijdse mutaties in de gegevens van de medewerker zoals wijziging van email-adres of mobiel nummer, worden automatisch gesynchroniseerd.

Geen tijdverlies, minder overtikfouten

De koppeling bespaart Vermaat behoorlijk tijd en risico op overtikfouten.

Voordelen voor Vermaat

  • Active Directory altijd automatisch actueel
  • Netwerktoegang en gebruik applicaties automatisch geregeld
  • Tijdwinst door automatische synchronisatie

Werk jij met AFAS Profit en wil je medewerkergegevens automatisch bijwerken in Active Directory?

Neem contact op met Joris Smit, accountmanager AFAS oplossingen, via onderstaande button of bel 033 - 433 51 51. Hij helpt je graag met het betrouwbaar koppelen van AFAS Profit en andere systemen

Lees ook...