Dé verbeterde CIconnect koppeling met Profit

Nieuws

Dé verbeterde CIconnect koppeling met Profit

maart 2018 (699) | AFAS Profit

Afgelopen maanden is samen met Company.info hard gewerkt aan een mooie update van CIconnect – dé koppeling AFAS Profit – Company.info. Met de CIconnect koppeling zijn je CRM-gegevens altijd actueel en verlies je geen tijd met overtypen.

Sterke uitbreiding van bedrijfsgegevens vanuit Company.info

Mede door de overname van Webservices.nl door Company.info, zijn er  veel nieuwe gegevens beschikbaar die in AFAS Profit ingezet kunnen worden door het gebruik van CIconnect. Door het samengaan van Webservices.nl en Company.info is er een sterke uitbreiding van organisatie gegevens beschikbaar. Denk hierbij aan financiële kengetallen, RDW-data en Kadaster informatie.

Eenvoudig nieuwe organisaties en contacten synchroniseren met je AFAS database

Technisch gezien is de koppeling geheel herzien. De synchronisatie is uitgebreid en er zijn aanpassingen ge-daan in de opvoer van nieuwe organisaties via AFAS InSite. Hiermee kun je nog eenvoudiger nieuwe organi-saties en contacten van Company.info synchroniseren met je AFAS database.

Extra gereedschap voor CRM-beheer en controle

Ook is er extra gereedschap voor CRM-beheer en  controle. Gegevens worden niet zomaar overgenomen en overschreven, maar je houdt extra grip op eigen gegevens. Denk aan een organisatienaam en adres die je volgens eigen invulling wilt blijven gebruiken.

Wil jij ook meer halen uit je koppeling AFAS Profit - Company.info? Of wil je meer informatie?

Benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden voor jouw organisatie en de uitgebreide set velden? Bekijk onze pagina CIconnect via onderstaande button, of neem contact op via ons contactformulier.
 

Bekijk de productpagina van CIconnect