Mosa kiest voor AFAS koppeling van XCESS

Nieuws

Mosa kiest voor AFAS koppeling van XCESS

februari 2018 (710) | AFAS Profit

Het bedrijf Koninklijke Mosa bestaat al meer dan 130 jaar. Mosa is producent van keramische tegels voor wanden, vloeren, gevels en terrassen en heeft meerdere verkoopvestigingen in Europa. Met meer dan 550 medewerkers is het een van de grootste werkgevers in Maastricht. 

Waarom een automatische koppeling tussen AFAS Profit - Active Directory

Veel medewerkers betekent ook veel mutaties. Mutaties die vaak via e-mail of Excel-lijstjes vanuit HR bij afdeling ICT terecht komen. Tot op heden werd Active Directory en daarmee toegang tot het netwerk en applicaties handmatig up-to-date gehouden. Dit is veel werk en kost veel tijd. Om het indienst- en netwerkautorisatieproces te verkorten en de afdeling IT te ontlasten start Mosa met een geautomatiseerde koppeling tussen AFAS Profit en Active Directory.

Hiermee verliest Mosa geen tijd meer en heeft minder risico op overtikfouten.

Mosa tegels

Koppeling AFAS Profit en Active Directory

Een standaard koppeling tussen AFAS Profit en Active Directory (AD) zorgt voor automatische verwerking van de mutaties in Active Directory. Een nieuwe medewerker is vanuit Profit automatisch en snel aangemaakt. Wijzigingen bij de medewerker (afdeling, telefoonnummer etc.) worden synchroon gehouden met Active Directory. Dit geldt ook bij uitdiensttreding van de medewerker, dan is de toegang tot de systemen automatisch geblokkeerd.

Voordelen van de AFAS Profit - Active Directory koppeling 

  • Active Directory altijd automatisch actueel
  • Nieuwe medewerkers direct toegang tot de bedrijfsapplicaties en het netwerk
  • Personeelsmutaties automatisch gesynchroniseerd tussen AFAS Profit en Active Directory
  • Ex-medewerkers géén toegang tot bedrijfsapplicaties en het netwerk
  • Altijd actuele en correcte gegevens
  • Tijd over voor andere werkzaamheden
  • Eenmalige invoer bij de bron

Standaard platform voor koppelingen met AFAS Profit

XCESS is specialist op het gebied van koppelingen voor AFAS software en andere systemen. Hiervoor maken wij gebruik van onze ConneXtor, hét koppelplatform voor foutloos en efficiënt koppelen met AFAS Profit. Denk hierbij aan koppelingen met SharePoint, MS Dynamics, WorkDay, SAP en veel meer. Met dit koppelplatform helpen wij het Rode Kruis Ziekenhuis aan een betrouwbare en toekomstvaste koppeling.

Wil je AFAS Profit koppelen met Active Directory of een andere applicatie? Of wil je meer informatie?

Neem contact op met Joris Smit, accountmanager AFAS oplossingen, via onderstaande button of bel 033 - 433 51 51. Hij helpt je graag met het betrouwbaar koppelen van AFAS Profit en andere systemen.

Lees ook...