AFAS Profit koppeling - SharePoint

Nieuws

AFAS Profit koppeling - SharePoint

juli 2017 (1947) | AFAS Profit

Sportservice Noord-Holland is hét kennis-, organisatie- en advies- en servicebureau op het gebied van sport en bewegen. Doelstelling is het bevorderen van sporten door inwoners van Noord-Holland. Hiervoor worden jaarlijks vele projecten uitgevoerd.

SharePoint voor Projectbeheer

Voor projectmanagement en projectbeheer gebruikt Sportservice Noord-Holland AFAS Profit. SharePoint wordt gebruikt door de frontoffices voor administratieve processen zoals urenverantwoording en het delen van informatie, kennis en documenten.

Uitdaging

Omdat het bij Sportservice om veel projecten gaat, is het handmatig aanmaken, bijwerken en up-to-date houden van projecten in beide programma’s veel werk en kost dus veel tijd. Bovendien is er een groot risico op fouten bij het overtypen van gegevens. Daarnaast zijn de projecten niet direct beschikbaar voor de gebruikers die uitsluitend via SharePoint toegang hebben tot de projecten.

Daarom was er direct bij de start met SharePoint al de wens dit proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

AFAS Profit koppeling met SharePoint

Om het proces te stroomlijnen en te automatiseren, is een koppeling tussen de projecten module van AFAS Profit en SharePoint ontwikkeld. Daarvoor zijn in SharePoint project templates gedefinieerd. Bij het aanmaken van een nieuw project in Profit wordt automatisch een bijbehorende SharePoint project pagina (website) aangemaakt, gebaseerd op het voor-gedefinieerde SharePoint template.

Voordelen automatische koppeling AFAS Profit - SharePoint

De voordelen voor Sportservice Noord-Holland zijn aanzienlijk:

  • Altijd juiste gegevens in SharePoint
  • Project direct beschikbaar voor medewerkers
  • Geen risico van overtypfouten
  • Grote tijdwinst

Koppel AFAS Profit met SharePoint en verlies geen tijd en geld meer?

Gebruik je AFAS Profit voor projectmanagement en SharePoint voor de administratieve processen? Bespaar dan op tijd en geld en gebruik de koppeling AFAS Profit - SharePoint. Neem nu contact op met Joris Smit via 033 - 433 51 51 of via mail of gebruik de button.

Meer weten over koppelingen met AFAS Profit. Kijk op onze pagina ConneXtor voor automatische integratie met AFAS Profit.

 

Lees ook...