Nieuws

DNN Connect 25-28 mei 2017

mei 2017 (1126) | Webapplicaties

Wat is DNN Connect?

DNN Connect is het grootste jaarlijkse niet-Amerikaanse evenement gewijd aan het open source framework en CMS DNN Platform (voorheen DotNetNuke). DNN Platform is wereldwijd hét nummer 1 content management systeem voor ASP.NET

DNN community

Van 25 - 28 mei 2017 komt de DNN community wederom bijeen in Girona voor de jaarlijkse DNN gebruikersconferentie. Het programma bestaat uit een keynote en presentaties, workshops, diners en goede gesprekken waarin DNN kennis en ervaring wordt gedeeld. 

XCESS is wederom van de partij

Open Source bestaat bij de gratie van bijdragen en het delen van kennis. XCESS levert al jaar en dag haar bijdrage aan het DNN platform in de vorm van deze DNN kennis en software. Daarom vaardigen wij ook dit jaar weer onze eigen DNN experts af. En zonder sponsors geen evenement dus ook daar dragen wij weer graag ons steentje bij.

Kortom, DNN Connect 2017 is een fantastische mogelijkheid om kennis te delen en de andere experts te ontmoeten. Experts die je normaal alleen via webinars, forum discussies en artikelen leert kennen.

Meer weten over de mogelijkheden van het Open Source CMS DNN?

Neem gerust contact op met Rob van der Gaag via mail of 033 - 433 51 51. 


 

Lees ook...