Nieuws

Nieuwe website Diabetesvereniging

maart 2017 (1082) | Webapplicaties

Presenter, Puurpxl en XCESS zijn een samenwerking aangegaan om een nieuwe website voor Diabetisvereniging Nederland (DVN) te realiseren. Doel hiervan is de conversie te verbeteren waarmee dienstverlening van DVN aan haar eindgebruikers aanzienlijk verbetert. 

Samenwerking Presenter, Puurpxl en XCESS

Presenter is gevraagd het online platform van Diabetisvereniging Nederland te optimaliseren. Onderdeel van dit platform is de website. Presenter is verantwoordelijk voor het totale verbetertraject van het online platform, Puurpxl ontwerpt het design en UI en XCESS neemt de techniek en realisatie van de website voor haar rekening.

Online communicatiebureau Presenter

Presenter ondersteunt organisaties met helder online communiceren. Dit doen ze door als partner van de online afdeling te werken aan het ontwikkelen van mensen en van de online strategie. Ook zorgt Presenter voor de dagelijkse uitvoering van alles wat met content te maken heeft. 

XCESS, technisch web partner 

XCESS is gespecialiseerd in de complexe technische vraagstukken achter digitale platformen. Vaak met koppelingen en integratie naar andere systemen. Wij realiseren overzichtelijke webapplicaties, websites, portals en intranet sites met het Open Source CMS en applicatie framework DNN. 

Meer weten over technische realisatie van webapplicaties en -platforms

Neem contact op met Rob van der Gaag via mail of 033 - 433 51 51

Lees ook...