Koppeling AFAS Profit en SharePoint

Nieuws

Draeger koppelt AFAS met SharePoint

mei 2016 (2182) | AFAS Profit

Draeger is een wereldwijde organisatie op het gebied van medische en veiligheidstechniek met ongeveer 13.000 medewerkers wereldwijd. 

SharePoint voor medewerkergegevens

Het intranet van Draeger draait op de beveiligde SharePoint omgeving. Via dit intranet heeft elke medewerker een persoonlijke pagina met eigen documenten. Omdat Draeger SharePoint al gebruikt wilde men hier geen verandering in aanbrengen. Toen AFAS Profit erbij kwam is er gekozen voor een koppeling tussen AFAS Profit en SharePoint. 

Koppeling AFAS Profit en SharePoint

Via AFAS Profit worden nieuwe medewerkers, mutaties en uit dienst meldingen aangemaakt. Met een koppeling tussen AFAS Profit en SharePoint worden deze gegevens automatisch doorgevoerd. Door beheer op een plaats is het intranet altijd actueel. Bovendien bespaart Draeger hiermee tijd en voorkomt overtypfouten.

ConneXtor voor standaard koppelingen met AFAS Profit

Wilt u ook een betrouwbare standaard koppeling met AFAS Profit en externe systemen. Maak dan gebruik van onze ConneXtor, niet meer programmeren maar inrichten. Meer weten, laat het ons weten. Neem contact op met Joris Smit via mail of 033 - 433 51 51.

Bekijk de productpagina van de ConneXtor via onderstaande button.