Ervaar je óók problemen met je Access applicatie?

Je MS Access applicatie past als een oude jas. In de loop van de tijd is de applicatie meegegroeid met je organisatie en naadloos afgestemd op de manier van werken. En toch loop je steeds vaker tegen een probleem aan.

Button neem contact op voor MS Access informatie

Knelpunten in je Access applicatie

Herken je één of zelfs meer van onderstaande knelpunten?

  • Je Access applicatie wordt steeds trager
  • Je oorspronkelijke ontwikkelaar is niet meer beschikbaar
  • Verouderde applicatie-onderdelen verhinderen een upgrade van MS Access
  • Je ervaart corruptie van je Access database 
  • Je wilt de applicatie via web of app benaderen

Een Access specialist nodig? Wij helpen je!

XCESS heeft ruime ervaring met het optimaliseren van MS Access applicaties. Lees hieronder meer over onze kennis en ervaring en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. 

SQL Server database

Met MS Access kun je op een snelle en gebruiksvriendelijke manier een database maken. Handig, maar het heeft ook beperkingen. Voor een serieuze toepassing adviseren wij vrijwel altijd om de tabellen naar SQL Server te verplaatsen. Dit is een volwassen database waar je gegevens in ieder geval veilig zijn.

Business kennis

Ongemerkt zit er heel wat kennis van jouw business in je MS Access applicatie. Bijvoorbeeld kortingsberekeningen of productconfiguraties. Als je deze business logica overzet naar SQL server, wordt je applicatie niet alleen sneller, maar ben je ook voorbereid op het gebruik via web of een App.

Onderhoud

Wij nemen MS Applicaties in onderhoud als je dat zelf niet meer kunt of wilt. Voorafgaand onderzoeken we altijd de staat van je applicatie en voeren achterstallig onderhoud uit waar nodig. Daarna garanderen we de kwaliteit van ons onderhoudswerk zodat je nog jaren plezier hebt van de applicatie.

Een goed advies na een deskundige blik

Is je MS Access applicatie aan revisie toe en weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij lichten je applicatie door op een aantal kritische punten en adviseren je vervolgens op waar een verbetering valt te realiseren, wat dat kost en wat het oplevert.

Kunnen wij je helpen met je Access applicatie?

Neem dan contact op. Vul onderstaand je gegevens in.

Lees ook: