App zorgt voor groei in markt en omzet

Klanten

Business App zorgt voor groei in markt en omzet

Business applicaties, Mobiele toepassingen en apps, Microsoft Access

Business App voor tevreden klanten en medewerkers

Brandwise is één van de marktleiders op het gebied van Field Marketing en verzorgt productdemonstraties, sampling en promotie van A-merken in de Nederlandse supermarkten, op beurzen en in winkelstraten.

Business App zorgt voor groei in markt en omzet

Business-vraag: Hoe bereik ik snel medewerkers voor werk op locatie 

Fieldmarketingbedrijf Brandwise verzorgt productdemonstraties, sampling en promotie van A-merken in supermarkten. De aanvragen komen vaak last minute binnen. Om de concurrentie voor te blijven, is het cruciaal dat Brandwise haar medewerkers supersnel kan bereiken voor planning en werkinstructies.

ICT-vraag: effectieve applicatie die naadloos aansluit op werkproces 

De medewerkers van Brandwise zijn goed bereikbaar via smartphone. Dus er moet een App komen die  het operationele proces sneller en efficiënter maakt. De basis voor de werkprocessen is een Microsoft Access - SQL Server applicatie. Hierin zitten alle gegevens voor planning en inzet van de medewerkers. 

Oplossing: App voor korte lijnen en snelle communicatie

De App is de perfecte oplossing. Onderlinge communicatie gaat via de App wat veel tijd oplevert. In de App zitten werkinstructies, uren- en onkosten declaraties en aan- en afwezigheidmelding. Voor de planner zijn er push-berichten om snel en effectief naar grote groepen medewerkers te communiceren.

Samen met bEpic ontwikkelen wij de App waarbij wij de aansluiting op de Microsoft Access backoffice applicatie realiseren. Met behulp van webservices komen planningsgegevens in de App en de verzamelde gegevens worden weer teruggevoerd naar de backoffice applicatie.

Resultaat: Tevreden klanten en medewerkers

Een win-win situatie. Met de nieuwe App kan Brandwise de vraag van haar klanten succesvol invullen. De grote groep medewerkers van Brandwise is makkelijk en snel bereikbaar via de App en heeft veel meer binding met het bedrijf. Hierdoor is Brandwise een aantrekkelijke werkgever en biedt betere dienstverlening naar haar klanten.

Back-office: Microsoft Access en SQL Server

De maatwerk backoffice applicatie met Microsoft Access en SQL server is hét veilige dataplatform voor het snel ophalen uit en doorvoeren van gegevens in de bronsystemen. Brandwise heeft altijd en snel de juiste informatie voor het invullen van de klantvraag.

 

Lees ook...


In het kort

  • De concurrentie voorblijven
  • Aantrekkelijke werkgever
  • Slimmer en efficiënter bedrijfsproces
  • Medewerkers makkelijk en snel bereikbaar via App
  • Gebruiksgemak voor medewerker en planner

Technologie

  • Microsoft Access
  • SQL Server
  • Webservices