XCESS biedt .NET - SQL Server expertise

Innovatieve Software in .NET en SQL Server

Standaard is niet altijd de oplossing. Heeft u een maatwerkoplossing of aanpassing nodig op het Microsoft platform? Wij helpen u graag. Wij ontwikkelen innovatieve software in Microsoft .NET met expertise van de Microsoft SQL Server. 

In onze projecten maken we op een slimme manier gebruik van standaardcomponenten op het Microsoft .NET platform. We bouwen wat nodig is, niet meer en niet minder. Daarbij gebruiken we uw aanwezige software en applicaties zodat eerdere investeringen niet verloren gaan. 

Onze gecertificeerde Microsoft professionals komen samen met u tot de best mogelijke oplossing. Zij kennen alle ins en outs van de software van MS.NET en de database van MS SQL Server. Met de inzet van de kennis en ervaring van onze MS professionals is uw eindresultaat betrouwbaar en optimaal.


Microsoft .NET Software

Wilt u een moderne en gebruiksvriendelijke webapplicatie op het MS platform die perfect aansluit op uw organisatie en uw bedrijfsprocessen?


Microsoft SQL Server

Verhoog de prestaties en de schaalbaarheid van uw MS SQL Server en MS SQL database. Wij helpen u graag bij het optimaliseren en migreren van uw MS SQL Server.


Microsoft Access

Is de performance van uw bedrijfskritische MS Access applicatie teruggelopen door een te grote database en veel gebruikers? Migreer naar MS SQL Server.

XCESS - SilverPartner van Microsoft

XCESS is gecertificeerd Microsoft Silver Partner en specialist op het gebied van MS .NET en MS SQL Sever. Op deze manier staan wij en Microsoft garant voor kwalitatief hoogwaardige webtoepassingen met MS .NET en MS SQL Server. 

Herkent u een van bovenstaande issues? Dan zijn wij uw partner.

 

Meer weten?

Klanten die met onze Microsoft .NET en SQL oplossingen werken: