Webdevelopment met XCESS maakt uw time-to-market korter 

Download
Whitepaper!

Web development samen met XCESS

De wereld van je klanten verandert in hoog tempo. De gewenste ‘time-to-market’ van je IT oplossingen wordt daardoor steeds korter. Door zo veel mogelijk standaardapplicaties in te zetten en voor ‘best-of-breed’ te kiezen, probeer je te beantwoorden aan die toenemende vraag. De ontsluiting van deze systemen en organisatie-specifieke eisen vragen toch om een op maat gesneden oplossing. Hoe vul je dat in, zonder tempo te verliezen?

Co-development maakt uw werk sneller en eenvoudiger

XCESS heeft hier een antwoord op geformuleerd: co-development. Oftewel: samen ontwikkelen. Dat klinkt niet heel vernieuwend, zul je zeggen. Dat is het ook niet, maar het werkt wel. Ons idee: concentreer je je met jouw eigen ontwikkelaars op de core business functionaliteit en laat de integratie en ontsluiting van de verschillende systemen aan ons over. Wij zetten daar vertrouwde Microsoft technologie voor in die zich al veelvuldig heeft bewezen, namelijk het DNN webapplicatie framework.

DNN: webapplicatie framework op het Microsoft Platform

DNN is een verzameling logisch samenhangende bouwstenen voor het snel realiseren en vormgeven van webapplicaties. DNN is een open source Framework én CMS gebaseerd op Microsoft .NET technologie: flexibel, stabiel, robuust en betrouwbaar. Meer dan 10 jaar kennis en ervaring in ontwikkeling van webapplicaties en portals staan direct tot je beschikking zodat je het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden.

Samen ontwikkelen wij in korte tijd een praktische oplossing die werkt!

Voordelen van web development met XCESS

  • Verkorting van je time-to-market
  • Eigen resources vrij voor je core-business
  • Standaard modules en op maat waar nodig
  • Een flexibele, stabiele, robuuste en betrouwbare oplossing

Klanten die met onze DNN weboplossingen werken: